Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bara spate stânga ciupita

Postări Recomandate

Este o zgarietura minima....contrasteaza negrul din el.Chit fin cat un bob de grau ,smirghel de min 500 si o picatura de vopsea asemanatoare face ca sa fie aproape invizibil.Daca nu esti familiarizat cu asa lucrari ajunge de pus cu o pensula fina putina vopsea ( argintie ,nu tre sa fie aceasi culoare la fix = spray genti )  in zgarietura ,in fiecare zi ,pana se umple apoi putin smirghel de 800 .dupa cateva zile lustruiesti cu putina pasta de lustruit caroserii...

azi mi -a fost adus la reparat o bara  fata BMW -M ,,,,are mai multe decat se vede in poza.....( tot om nevinovat...)

bmw-m10.jpg

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, BRANCA a spus:

eos.E ca naiba!Adevărul e undeva la mijloc.Ştiu că n-ar trebui să-ţi pese de eventuale zgârãieturi,da' dacă ai maşina întreţinută bine,te doare sufletul!Şi aici nici nu contează că e 5000€ sau 25000€!!

Până la urmă e o problemă de respect.Altfel ce facem?O luăm ca-n junglă,cu topoarele după noi?

Trebuie sa pleci intotdeauna de la premisa ca pe langa tine sunt mereu cretini care merg ca haotic.

In plus prin curtile blocurilor mai sunt si copii care se joaca si acum cum gasesti tot felul de trancariciuri cu baterii apar si julituri pe la bari

Editat de eos
Link spre comentariu
Acum 4 minute, eos a spus:

In plus prin curtile blocurilor mai sunt si copii care se joaca si acum cum gasesti tot felul de trancariciuri cu baterii apar si julituri pe la bari

Si daca te dai la ei si le spui ca ii mananca Mama Zmeului daca o zgarie , te-ai scos.

Link spre comentariu

Pinti.De unde "te-ai scos"?Că dacă te pune draku să-l întrebi pe unu micu cum îl cheamă,mi-e că te saltă curcanii,te beştelesc televiziunile,mai cere un procuror sâ te bage la "zăbrele",ş.a.m.d...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Cum ziceau si alti colegi, nu este placut dar pentru mai putine nervi si stress trebuie sa acceptam ca asta e viata si nu putem face prea multe. Cu 5 ani in urma cand am luat masina de noua am avut si eu grija, o spalam in fiecare weekend sa arate frumos, mult nu a tinut ca inca avea numere rosii si m-am ales cu o zgarietura frumoasa in parcare la supermarket, a sters cineva aripa din spate cu caruciorul. Dupa asta mi-a trecut sa mai tin asa tare la fiecare zgarietura, mai degraba unii prieteni mai observa si ma intreaba ca parca data trecuta nu era zgarietura aia acolo. Si acum dupa 5 ani inca e acolo zgarietura pe aripa, am retusat putin cu vopsea grii sa nu se vada asa tare, zgarietura avand vro 6-7cm lungime si vro 2-3mm latime.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări