Усилитель Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 (editat) Este o zgarietura minima....contrasteaza negrul din el.Chit fin cat un bob de grau ,smirghel de min 500 si o picatura de vopsea asemanatoare face ca sa fie aproape invizibil.Daca nu esti familiarizat cu asa lucrari ajunge de pus cu o pensula fina putina vopsea ( argintie ,nu tre sa fie aceasi culoare la fix = spray genti ) in zgarietura ,in fiecare zi ,pana se umple apoi putin smirghel de 800 .dupa cateva zile lustruiesti cu putina pasta de lustruit caroserii... azi mi -a fost adus la reparat o bara fata BMW -M ,,,,are mai multe decat se vede in poza.....( tot om nevinovat...) Editat Iunie 7, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
eos Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 (editat) 1 oră în urmă, BRANCA a spus: eos.E ca naiba!Adevărul e undeva la mijloc.Ştiu că n-ar trebui să-ţi pese de eventuale zgârãieturi,da' dacă ai maşina întreţinută bine,te doare sufletul!Şi aici nici nu contează că e 5000€ sau 25000€!! Până la urmă e o problemă de respect.Altfel ce facem?O luăm ca-n junglă,cu topoarele după noi? Trebuie sa pleci intotdeauna de la premisa ca pe langa tine sunt mereu cretini care merg ca haotic. In plus prin curtile blocurilor mai sunt si copii care se joaca si acum cum gasesti tot felul de trancariciuri cu baterii apar si julituri pe la bari Editat Iunie 7, 2023 de eos Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Acum 4 minute, eos a spus: In plus prin curtile blocurilor mai sunt si copii care se joaca si acum cum gasesti tot felul de trancariciuri cu baterii apar si julituri pe la bari Si daca te dai la ei si le spui ca ii mananca Mama Zmeului daca o zgarie , te-ai scos. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 (editat) Pinti.De unde "te-ai scos"?Că dacă te pune draku să-l întrebi pe unu micu cum îl cheamă,mi-e că te saltă curcanii,te beştelesc televiziunile,mai cere un procuror sâ te bage la "zăbrele",ş.a.m.d... Editat Iunie 7, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
validae Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Sunt camere de bord care filmează față-spate simultan, se pot seta să se declanșeze la impact chiar cu msșina oprită.Vom ajunge să punem camere peste tot, până când se vor civiliza toți maimuțoii.. Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Daca iei un caine, ce faci, cauti stapanul? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Nu înțeleg legătura.... Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Nu conteaza cum se zgarie, pe unde o ataca rugina, etc. O uilizezi apar si riscuri. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Cum ziceau si alti colegi, nu este placut dar pentru mai putine nervi si stress trebuie sa acceptam ca asta e viata si nu putem face prea multe. Cu 5 ani in urma cand am luat masina de noua am avut si eu grija, o spalam in fiecare weekend sa arate frumos, mult nu a tinut ca inca avea numere rosii si m-am ales cu o zgarietura frumoasa in parcare la supermarket, a sters cineva aripa din spate cu caruciorul. Dupa asta mi-a trecut sa mai tin asa tare la fiecare zgarietura, mai degraba unii prieteni mai observa si ma intreaba ca parca data trecuta nu era zgarietura aia acolo. Si acum dupa 5 ani inca e acolo zgarietura pe aripa, am retusat putin cu vopsea grii sa nu se vada asa tare, zgarietura avand vro 6-7cm lungime si vro 2-3mm latime. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 8, 2023 Partajează Postat Iunie 8, 2023 (editat) 2 ore de lucru si.....gata ....si-a recastigat forma... ( poate merge la vopsitor / vopsesc doar lucrurile mele ,nu am timp de toate...) ) Editat Iunie 8, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
norad Postat Iunie 8, 2023 Partajează Postat Iunie 8, 2023 Acum 3 ore, Усилитель a spus: 2 ore de lucru si.....gata ....si-a recastigat forma... Cu ce ati lipit-o? Rasina bicomponent si armat cu fibra de sticla pe partea dinspre interior? Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 8, 2023 Partajează Postat Iunie 8, 2023 Sunt kituri pt reparatii https://doraly.ro/large-kit-fibra-de-sticla-si-rasina-pentru-reparatii-piscine-ambarcatiuni-tuning-auto-01254.html?gclid=EAIaIQobChMI26Xm9YG0_wIV8AcGAB1Xcw7GEAQYCCABEgIZVfD_BwE Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 8, 2023 Partajează Postat Iunie 8, 2023 Fibra de sticla se desprinde de pe plastic. Mai intai trebuie incalzit, modelat la forma necesara, cand toate rupturile se potrivesc, le sudez cu un letcon ieftin 50w, secretul consta in stilul sudurii. Dupa ce se sudeaza de ambele parti, in locurile strategice scufund bucatele de plasa deasa sarma inox pt intarire Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 8, 2023 Partajează Postat Iunie 8, 2023 Sudat?Fără adaos?Tehnica cu agrafe în zigzag sau plase sârmă aplicate la cald am mai văzut ca recomandare. Era fain pus un clip cu "scufundarea" plasei de sârmă inox... Link spre comentariu
Postări Recomandate