alexmm Postat Iunie 5, 2023 Partajează Postat Iunie 5, 2023 Dupa 13 ani de la primul meu amplificator pe tuburi, de fapt preamplificator corector de ton, va prezint constructiile mele din ultimii patru ani. https://ibb.co/album/S7mhbj dar sunt doar o parte, trei fiind vandute si doua noi, fara poze. Link spre comentariu
alexmm Postat Iunie 6, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2023 Unul, din cele doua amplificatoare, pe care nu le-am prezentat. https://ibb.co/album/JjJNKM Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 6, 2023 Partajează Postat Iunie 6, 2023 Felicitari!! Cand o sa ai timp te rog sa ne dai cateva ponturi...Ce transformatoare folosesti? Carcasele, cine le face? cat costa vopsirea electrostatica? Link spre comentariu
icar Postat Iunie 6, 2023 Partajează Postat Iunie 6, 2023 Felicitari, treba "de fabrica"! Link spre comentariu
alexmm Postat Iunie 6, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2023 Da, pisele folosite sunt: transformatoare toroidale de iesire de la Toroidy de 50W - 5,5 K si 6,6K/4-8 Ohmi , transformator alimentare toroidal pe comanda de la PETRA S.R.L. IASI , carcasa de la Audiocris Amplifiers ( il gasiti pe facebook) . Comenzile ON/OFF se pot da de pe telefon prin aplicatia Smart Life , Tuya , Alexa , sau local . PCB urile sunt proiectate de mine, executate in China la JLCPCB. Unele dintre amplificatoare, au Bluethoot , dar toate au modul de temporizare tensiune anodica. Potentiometre ALPS JAPAN (exclus Aliexpress) , condensatori electrolitici Kemet , Kendeil, Nichicon , Panasonic, Elite s.a. Rezistori cu pelicula metalizata de 1% de 1-5 W, mufe difuzor Audiophonics.fr , tuburi electronice de la Banzai Muzic, Tubedepot, productie Electroharmonix 12AX7, 12AU7, ECC88, 6922, EL84, EL34, KT88 etc. Condensatori polipropilena WIMA MKP, AUDYN ,MIFLEX etc. Socluri lampi aurite si de teflon. Butoane AL pe CNC, comutator push buton cu iluminare bicolor . Un singur amplificator este construit P2P . Comutare retea 230V,240V,250V (pt. reglare tensiune filamente in plaja data de producator) . Multumesc pentru aprecieri. Alex Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Capacele transformatoarelor ce sunt? Chestii super-scumpe, dedicate transformatoarelor sau cani metalice? Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Dau şi eu c-o întrebare,dacă alea sunt capace peste traf,nu trebuiau să aibâ găuri sau fante de aerisire? Oricum frumos lucrate! Link spre comentariu
sonic11 Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Acum 5 ore, BRANCA a spus: Dau şi eu c-o întrebare,dacă alea sunt capace peste traf,nu trebuiau să aibâ găuri sau fante de aerisire? Oricum frumos lucrate! Nu, nu sunt ibrice se vede in partea de jos cele 4 buze intoarse pentru prindere. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Ibric,ne-ibric,da' sunt peste traf?Şi atunci nu trebuie aerisire?Sau are in spate şi nu se vede? Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Pro: -Felicitari ,frumos lucrat. _ apreciez stradania pt piese de calitate, -tuburi finale de "marca"... - place ca nu se prea vad suruburi... Contra : (putina critica constructiva ) carcasele nu prea au caracter....sunt facute de acelasi constructor ,cam acelasi stil , la prima vedere am crezut ca Viobio si-a facut al 5-lea con,t s-a certat cu Hammond si a trecut la toroidale.....( carcasele au acelasi stil ca ale lui ,presupun acelasi constructor ) ideie: partea de lemn de pe margine sa fie mai sus cu 4mm,sa iasa mai in fata 1-2cm......tesitura aia nu are rol ,arata a inutil... Partea metalica sa fie din inox lustruit pe fibra .... + ceva creativitate..... Trafurile de iesire ,rar se incalzesc ,eu nu am intalnit la ale mele. Link spre comentariu
alexmm Postat Iunie 8, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2023 22 hours ago, Ovidanie said: Capacele transformatoarelor ce sunt? Chestii super-scumpe, dedicate transformatoarelor sau cani metalice? La 150 mm diametru, nu pot fi cani, mai degraba oale , dar nici ale nu sunt ......da sunt de pe Aliexpress si costa cam 25 $ bucata . Daca ar fi gaurite , ar arata ca o strecuratoare, fara coada 15 hours ago, Усилитель said: Pro: -Felicitari ,frumos lucrat. _ apreciez stradania pt piese de calitate, -tuburi finale de "marca"... - place ca nu se prea vad suruburi... Contra : (putina critica constructiva ) carcasele nu prea au caracter....sunt facute de acelasi constructor ,cam acelasi stil , la prima vedere am crezut ca Viobio si-a facut al 5-lea con,t s-a certat cu Hammond si a trecut la toroidale.....( carcasele au acelasi stil ca ale lui ,presupun acelasi constructor ) ideie: partea de lemn de pe margine sa fie mai sus cu 4mm,sa iasa mai in fata 1-2cm......tesitura aia nu are rol ,arata a inutil... Partea metalica sa fie din inox lustruit pe fibra .... + ceva creativitate..... Trafurile de iesire ,rar se incalzesc ,eu nu am intalnit la ale mele. Gusturile si preturile la taxi, nu se discuta. Asa arata designul la amplificatoarele mele, cui nu ii place isi face asa cum vrea . Tabla de inox nu se mai debiteaza , nici de aluminiu, asa ca unica modalitate este cu tabla neagra, decapata si vopsita. Nu mai confectionez pe genunchi carcase, am facut-o si pe asta si acum am trecut mai departe. Multumesc de comentarii. Alex mm Link spre comentariu
alexmm Postat Iunie 8, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2023 Un alt interior : Sunshine class A Kaizer power PP EL34 . Dracon PP EL34 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum