vasile barsan Postat Iunie 5, 2023 Partajează Postat Iunie 5, 2023 Asa cum am scris in titlu, cumpar butoane pentru diverse radioreceptoare (in special portabile) romanesti , rusesti , nemtesti,etc. Am cateva aparate care sufera de aceasta lipsa si doresc sa le completez.. Cu multumiri! Link spre comentariu
SKGXG Postat Iunie 5, 2023 Partajează Postat Iunie 5, 2023 Salut! Cum se numesc aparatele? Link spre comentariu
vasile barsan Postat Iunie 5, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2023 1 oră în urmă, SKGXG a spus: Salut! Cum se numesc aparatele? GLORIA ;VEF; SONATA ;JUPITER;MILCOV;NORDMENDE;ALPINIST;ITT;TELEFUNKEN,NATIONAL PANASONIC si altele..butoanele se pot adapta oarecum ( cele ptr. potentiometre )nu trebuie neaparat sa fie dela cele enumerate daca au diametrele corespunzatoare.. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Iunie 5, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2023 Acum 1 oră, SKGXG a spus: Caut si va spun. Va multumesc foarte mult! Link spre comentariu
SKGXG Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 (editat) Am gasit ceva! O sa vi le trimit! Vedeti daca va mai pica vre-o tastatura de Albatros sau Mamaia Dati-mi va rog adresa de expediere! Editat Iunie 7, 2023 de SKGXG Link spre comentariu
vasile barsan Postat Iunie 7, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2023 Acum 2 ore, SKGXG a spus: Am gasit ceva! O sa vi le trimit! Vedeti daca va mai pica vre-o tastatura de Albatros sau Mamaia Dati-mi va rog adresa de expediere! Multumesc ! Aveti MP Link spre comentariu
Postări Recomandate