Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatie: colectia revistei F.R.R. + carti tehnice

Postări Recomandate

Un amic doreste sa doneze colectia revistei "Radiocomunicatii si Radioamatorism" editata de Federatia Romana de Radioamatorism, alaturi de alte cateva carti utile. 

Aveti mai jos lista acestora, pentru cei interesati. Subliniez ca este vorba de o donatie, omul nu cere nimic pe ele, tot ceea ce isi doreste este ca acestea sa ajunga pe mana cuiva realmente interesat si care sa le considere utile.

Pentru contact, va rog sa-mi scrieti aici sau sa-mi trimiteti mail la < radioclub3kxl at gmail com > , iar eu va voi pune in legatura cu amicul respectiv.

Asadar, lista:

1) Revista FRR :

- anii 1991, 1992, 1996, 1997, 1998,1999, 2000, 2002, 2004 – complete;

-anul 1993 – lipsă numerele 8 şi 9;

-anul 1994 – lipsă nr. 2;

-anul 1995 – lipsă nr. 10;

-anul 2001 – lipsă nr. 4;

-anul 2003 – lipsă nr. 6;

-anul 2005 – lipsă nr. 12;

-anul 2006 – lipsă nr. 11 şi 12;

-anul 2007 - doar numerele 1 şi 2;

-anul 2009 - doar numărul 6.

2) Cărţi:

- 153 montaje electronice de V. Ciobăniţă, Ciontu, Ianciu şi Ungureanu;

- 302 circuite electronice (colaj de scheme, traducere de la mai mulţi autori);

- Antene de Eberhard Spindler;

- Cartea radioamatorului de Gh. Stănciulescu (nu mai are coperţi, din păcate).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nu exista un radioclub interesat? Poate chiar să le doneze mai departe la palatul copiilor din localitatea aferentă. Sau măcar cineva să le poată scana? Pot ajuta cu scanarea in limita timpului. Mă gândesc că e mult mai bine să ajungă cumva la cât mai mulți tineri pasionați de cât să le ceară o persoană trecută de a doua tinerețe și ca în scurt timp să ajungă la containere.

Scuze dacă intervenția mea deranjează.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Stefan a spus:

Nu exista un radioclub interesat? Mă gândesc că mult mai bine să ajungă cumva la cat.mai mulți tineri pasionați de cat sa le ceara o persoana trecută de a doua tinerețe și că în scurt timp să ajungă la containere.

Scuze dacă intervenția mea deranjează.

Salut Stefan,

Nu se pune problema de vreun deranj :)

Omul mi-a trimis mail aseara. Nu pot sa iau la telefon fiecare cunoscut ca sa intreb. 

Am postat aici si pe radioamator.ro ca sa pot anunta disponibilitatea colectiei si a cartilor, altfel potentialele radiocluburi n-ar avea sanse sa afle, hi !

Link spre comentariu
Acum 2 minute, PINTI a spus:

De ce nu ne spui si linkul de unde se poate descarca? 

Pinti,

Le gazduiesc pe site-ul radioclubului de care ma ocup (YO3KXL) in Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Bucuresti, de foarte multa vreme. Am postat pe ELForum locatia lor inca din 2009-2010, nu e o noutate - ar trebui sa mai existe si in topicurile "Biblioteca virtuala hamradio" cat si in "Biblioteca tehnica YO3KXL".

Ca sa fie mai scurt, acceseaza pagina radioclubului, la http://yo3kxl.netxpert.ro si fa click pe butonul "Revista FRR" din meniul orizontal. 

De asemenea, o cautare pe Gogu dupa "colectia revistei Radiocomunicatii si Radioamatorism" sau "colectia revistei FRR" te va duce direct acolo, din primul sau al doilea link. 

Lectura placuta!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări