manolo Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Pana acum eu nu am gasit DS cu rezistenta interna a celulelor. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 29, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2023 Nu știu ce ziceți dar eu nu bag acumulatorii in același loc cu mâncarea indiferent in cate pungi ii țin. Oricum acumulatorii ăștia sunt imprevizibili indiferent de condiții mai ales când nu știi ce hram poarta. Duminica era destul de liniște in camera si la un moment dat aud un fassssssss pe masa de lucru. Inițial am crezut ca sunt niște baterii varta, pentru ca mai pățit așa dar fâsul era de intensitate mai mica. După am descoperit ca un acumulator de la o autofiletanta era vinovatul si chiar începuse sa curgă un lichid cu miros specific acumulatorilor Li-Ion. Acumulatorul era descărcat de câteva săptămâni si aștepta sa-i înlocuiesc acumulatorii, nu mă gândeam ca face așa urat si descărcat. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 33 minute, Stefan a spus: nu mă gândeam ca face așa urat si descărcat. Intra in scurt chimic . Link spre comentariu
cdinu332 Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Eu le țin în beci/cămară, un fel de demisol. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum