maximilien Postat Iunie 4, 2023 Partajează Postat Iunie 4, 2023 Bună ziua. Am nevoie de 4-6 bucăți de tranzistoare pe germaniu Ac180,AC181 pentru înlocuirea etajului final dintr-un receptor Royal S 734T1 și un Gloria 3. Cine are în plus, mă poate contacta in privat pentru adresă și preț. Mulțumesc! Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 4, 2023 Partajează Postat Iunie 4, 2023 Am și eu dar numai cu terminația "K" adică varianta cu montare pe radiator. Dacă te interesează dă-mi un mesaj. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 4, 2023 Partajează Postat Iunie 4, 2023 Sunt perfecte, daca nu se vrea radiator, se scoate foarte usor. Recomand, am folosit deja doua perechi si sunt ce trebuie. Link spre comentariu
maximilien Postat Iunie 5, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2023 La 04.06.2023 la 13:31, sesebe a spus: Am și eu dar numai cu terminația "K" adică varianta cu montare pe radiator. Dacă te interesează dă-mi un mesaj. Aveți PM. Mulțumesc! Link spre comentariu
Costi D Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Buna ziua, as avea si eu nevoie de perechi de AC-uri cu K la final. Daca mai are cineva... Multumesc! Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Contactați-l pe userul @sesebe, din câte țin minte, avea domnia-sa... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Sau pe Misuraelectronic, de la el am luat eu niste MINUNATII de AC-uri si EFT-uri! Recomand! Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 3 ore, Costi D a spus: Buna ziua, as avea si eu nevoie de perechi de AC-uri cu K la final. Daca mai are cineva... Multumesc! Încă mai am citeva. Link spre comentariu
Ned George Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 (editat) AC180 si AC185 am cate o cutie de fabrica din fiecare, fara K. Daca mai are nevoie cineva. Editat Ianuarie 27 de Ned George Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 14 minute, Ned George a spus: AC180 si AC185 am cate o cutie de fabrica din fiecare, fara K. Daca mai are nevoie cineva. Nu puteți primii mesaje. Link spre comentariu
Ned George Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 40 minutes ago, sonic11 said: Nu puteți primii mesaje. Am golit inbox desi erau doar vreo 6 mesaje, acum ar trebui sa pot primi. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Un preț pe bucata, aici sau în privat? Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Mai multe bucati de AC 181K vreau si eu. Pentru a nu polua topicul, puneti mesaj pe MP cu pretul si cantitatea disponibila. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum