Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpăr cartea (manualul) "Instalaţii în clădiri" de Vl. Cvaşa şi M. Mărgăritescu + alte cărţi tehnic

ctepeo

Postări Recomandate

Cumpăr cartea (manualul) "Instalaţii în clădiri" de Vl. Cvaşa şi M. Mărgăritescu, apărută la Ed. Didactică şi Pedagogică. De preferat ediţia 1961 (că e mai apropiată de ce mă interesează pe mine), deşi pot fi interesat şi de cea din 1969.

Caut cărţi ante 1961, exclus cele sovietice (la Româneşti poate mă interesează) despre instalaţii/armăturii sanitare şi electrice, poate motoare electrice (cu desene multe ale motoarelor, că vreau să văd cum se face fizic la bobine contectarea stea-triunghi), eventual şi vreo carte în care sunt menţioante mai pe larg Centralele Diesel-Electrice.

Cumpăr cărţi despre ascensoare electrice. De preferat în Lb. Română (menţionez că pe cea din 1966 o am), dar pot să fie şi în Engleză, limbi Latine sau Germană (ultima: dacă cartea conţine multe desene şi poze).

Cărţi generale despre construcţii, în limbile menţionate anterior.

Şi vreo carte care să descrie pe larg centralele telefonice analogice "la mintea cocoşului" cum funcţionează pas cu pas o centrală telefonică - că tot nu am aflat cum ştia centrala ce fir să aleagă, cum se făcea taxarea la telefoanele publice, plus alte chestii.

Plus: vagoane de cale ferată - călători, dar cu desene multe.

Şi case de marcat electromecanice - tot aşa, multe desene, schiţe.

Editat de ctepeo
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări