Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bancuri foto, sau imagini comentate

Vizitator

Postări Recomandate

Cred că prea mult i se acordă atenție janghinei ăsteia....e doar părerea mea personală.Dacă nu era băgată în seamă, nu mai apărea peste tot, ca mare ,,influencer,,.....ne mai mirăm de starea societății cu astfel de ,,modele,, ?

Asta e calitatea ,,mass media,, actuale, asociem prostul gust cu OTV-ul, dar când astfel de panarame sunt chemate la posturi tv consacrate, ce să credem ?

Sunt disperați să aducă pe ecran orice jiganie care nu se sfiește să vorbească vulgar și să debiteze prostii, iar asta îi transformă peste noapte în ,,influenceri,,....

Sunt conștient că televiziunile oferă în general ce cere prostimea, dar prostimea poate fi și educată prin intermediul posturilor tv. Păi când deja sunt exasperat de reclamele la case de pariuri, ce îi învățăm de fapt pe tineri ? Să facă absolut orice pentru bani, oricât de imoral ar fi....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 492
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări