Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare Netflix tv TELEFUNKEN (MB97)

Andrei07

Postări Recomandate

Bună ziua! Am un tv TELEFUNKEN cu placa MB97H052. Am cautat în meniu si în app store, dar nu am reușit sa găsesc Netflix. Se poate instala pe acest model? Am făcut recent update de la 0.0.39.10 la 0.45.23.65 dar tot nu am reușit... 

Fotografii meniu

Editat de Andrei07
inclus modelul plăcii de baza
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

• Andrei07

3

• Costica Tv

2

• yokoono

1

Top autori în acest subiect

Se poate rezolva usor, adica trebuie sa salvezi profilele din tv pe un stick usb si apoi cu programul "VESTEL-TOOLBOX " sa activezi netflixul asa cum se vede in poza de jos editata de mine

ACTIVARE-NETFLIX.jpg

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 54 minute, Andrei07 a spus:

Bună ziua! Am un tv TELEFUNKEN cu placa MB97H052. Am cautat în meniu si în app store, dar nu am reușit sa găsesc Netflix. Se poate instala pe acest model? Am făcut recent update de la 0.0.39.10 la 0.45.23.65 dar tot nu am reușit... 

Fotografii meniu

vise ,doar vise,e un chassis expirat ca suport hardware,debia misca pe youtube,asta daca mai misca,nu stiu de unde ati scos modelul de placa dar eu nu am auzit de el,17mb97 poate,televizoarele au un hardware urmat de un suport software,daca hardware nu mai face fata  poti sa.l chinui software ca nu.l ve.i ridica hardware

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Costica Tv a spus:

Se poate rezolva usor, adica trebuie sa salvezi profilele din tv pe un stick usb si apoi cu programul "VESTEL-TOOLBOX " sa activezi netflixul asa cum se vede in poza de jos editata de mine

ACTIVARE-NETFLIX.jpg

Mulțumesc, am sa încerc. Exista vreun risc sa se defecteze tv-ul modificând profilele? 

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Andrei07 a spus:

Mulțumesc, am sa încerc. Exista vreun risc sa se defecteze tv-ul modificând profilele? 

normal ca da,interveniti asupra softului,orice setare gresita poate duce la alte erori sau mai grav,daca cititi ceea ce sa scris pe topicurile de profile,intelegeti ce si cum se modifica,scrie,salveaza,..nu.i pericol

oricum nu ve-ti rezolva nimic,poate doar sa.l vedeti in menu ca se chinuie sa ruleze...,netflixul are si el o cheie,daca producatorul nu a prevazut in softul tv.ului acea cheie iarasi nu va merge....lasånd la o parte ca e prea vechi hardware

succes

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 12 ore, Andrei07 a spus:

Nu se strica nimic !!, activezi doar netflixul precum am spus mai sus, dupa asta o sa-ti apara in meniu netflix si vezi cu ochii tai daca functioneaza sau nu !

Link spre comentariu
La 31.05.2023 la 21:24, Costica Tv a spus:

Nu se strica nimic !!, activezi doar netflixul precum am spus mai sus, dupa asta o sa-ti apara in meniu netflix si vezi cu ochii tai daca functioneaza sau nu !

Am reușit sa îl activez, dar după câteva minute de vizionare se blochează și îngheață imaginea. Cred ca e din cauza rezoluției, la 480p merge dar când trece pe 1080p se blochează. Ar fi bine dacă as putea seta rezoluția, fără sa se selecteze automat. 

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Andrei07 a spus:

Am reușit sa îl activez, dar după câteva minute de vizionare se blochează și îngheață imaginea. Cred ca e din cauza rezoluției, la 480p merge dar când trece pe 1080p se blochează. Ar fi bine dacă as putea seta rezoluția, fără sa se selecteze automat. 

nu mai stiu la vestel ,dar la la lg sau samsung se poate seta,dar se vede oribil,totusi nu v.as recomanda sa.l folositi,odata ce el nu mai face fata e clar ca trage din greu,si va solicita procesorul ce va duce la incalzirea excesiva 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări