Andrei07 Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 (editat) Bună ziua! Am un tv TELEFUNKEN cu placa MB97H052. Am cautat în meniu si în app store, dar nu am reușit sa găsesc Netflix. Se poate instala pe acest model? Am făcut recent update de la 0.0.39.10 la 0.45.23.65 dar tot nu am reușit... Fotografii meniu Editat Mai 30, 2023 de Andrei07 inclus modelul plăcii de baza Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 (editat) Se poate rezolva usor, adica trebuie sa salvezi profilele din tv pe un stick usb si apoi cu programul "VESTEL-TOOLBOX " sa activezi netflixul asa cum se vede in poza de jos editata de mine Editat Mai 30, 2023 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Acum 54 minute, Andrei07 a spus: Bună ziua! Am un tv TELEFUNKEN cu placa MB97H052. Am cautat în meniu si în app store, dar nu am reușit sa găsesc Netflix. Se poate instala pe acest model? Am făcut recent update de la 0.0.39.10 la 0.45.23.65 dar tot nu am reușit... Fotografii meniu vise ,doar vise,e un chassis expirat ca suport hardware,debia misca pe youtube,asta daca mai misca,nu stiu de unde ati scos modelul de placa dar eu nu am auzit de el,17mb97 poate,televizoarele au un hardware urmat de un suport software,daca hardware nu mai face fata poti sa.l chinui software ca nu.l ve.i ridica hardware Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 Pe 17MB97 nu mai merge Netflix. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 Media player extern pe hdmi, costa 200 -250 lei și ai rezolvat. Link spre comentariu
Andrei07 Postat Mai 31, 2023 Autor Partajează Postat Mai 31, 2023 Acum 8 ore, Costica Tv a spus: Se poate rezolva usor, adica trebuie sa salvezi profilele din tv pe un stick usb si apoi cu programul "VESTEL-TOOLBOX " sa activezi netflixul asa cum se vede in poza de jos editata de mine Mulțumesc, am sa încerc. Exista vreun risc sa se defecteze tv-ul modificând profilele? Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 (editat) Acum 8 ore, Andrei07 a spus: Mulțumesc, am sa încerc. Exista vreun risc sa se defecteze tv-ul modificând profilele? normal ca da,interveniti asupra softului,orice setare gresita poate duce la alte erori sau mai grav,daca cititi ceea ce sa scris pe topicurile de profile,intelegeti ce si cum se modifica,scrie,salveaza,..nu.i pericol oricum nu ve-ti rezolva nimic,poate doar sa.l vedeti in menu ca se chinuie sa ruleze...,netflixul are si el o cheie,daca producatorul nu a prevazut in softul tv.ului acea cheie iarasi nu va merge....lasånd la o parte ca e prea vechi hardware succes Editat Mai 31, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 Acum 12 ore, Andrei07 a spus: Mulțumesc, am sa încerc. Exista vreun risc sa se defecteze tv-ul modificând profilele? Nu se strica nimic !!, activezi doar netflixul precum am spus mai sus, dupa asta o sa-ti apara in meniu netflix si vezi cu ochii tai daca functioneaza sau nu ! Link spre comentariu
Andrei07 Postat Iunie 4, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2023 La 31.05.2023 la 21:24, Costica Tv a spus: Nu se strica nimic !!, activezi doar netflixul precum am spus mai sus, dupa asta o sa-ti apara in meniu netflix si vezi cu ochii tai daca functioneaza sau nu ! Am reușit sa îl activez, dar după câteva minute de vizionare se blochează și îngheață imaginea. Cred ca e din cauza rezoluției, la 480p merge dar când trece pe 1080p se blochează. Ar fi bine dacă as putea seta rezoluția, fără sa se selecteze automat. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 5, 2023 Partajează Postat Iunie 5, 2023 Acum 10 ore, Andrei07 a spus: Am reușit sa îl activez, dar după câteva minute de vizionare se blochează și îngheață imaginea. Cred ca e din cauza rezoluției, la 480p merge dar când trece pe 1080p se blochează. Ar fi bine dacă as putea seta rezoluția, fără sa se selecteze automat. nu mai stiu la vestel ,dar la la lg sau samsung se poate seta,dar se vede oribil,totusi nu v.as recomanda sa.l folositi,odata ce el nu mai face fata e clar ca trage din greu,si va solicita procesorul ce va duce la incalzirea excesiva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum