elektronu85 Postat Decembrie 27, 2023 Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Recomand și eu 100% , atât vânzătorul cât și produsele. Am mai multe tipuri de stații de lipit achiziționate de la domnul Dxxx, ultima achiziție este o clona de JBC. Dețin și produse originale JBC, deci pot face comparație destul de obiectivă 1 la 1. Din acest considerent, pot recomanda produsele fara a fi prea subiectiv. Recomand 100%!! Cu mulțumiri deosebite, va doresc tuturor sărbători fericite! Link spre comentariu
Dxxx Postat Ianuarie 1 Autor Partajează Postat Ianuarie 1 La Multi Ani! @elektronu85 - multumesc mult pentru aprecieri... din pacate nu voi putea sa pastrez referintele pozitive de aici deoarece in curand va trebui sa reformulez anuntul. Link spre comentariu
PacMan Postat Ianuarie 3 Partajează Postat Ianuarie 3 Salut, Care vârfuri pentru Gordak sunt disponibile? Letconul Gordak vine cu un vârf? Stația se alimentează doar în curent continuu, nu se poate și în curent alternativ? Alimentat de la un trafo de 24v iar comanda să fie prin moc și triac în locul tranzistorului de putere. Am un trafo de 24v disponibil și mă gândesc că se poate utiliza. Dacă modificările sunt prea mari, atunci rămân la varianta cu smps. Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 11 Autor Partajează Postat Februarie 11 Produsele din acest topic raman principial valabile... insa va trebui sa actualizez toate datele, intr-un nou anunt. TOPIC INCHIS Link spre comentariu
Postări Recomandate