Vizitator xeon Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Ma poate ajuta careva cu o schema pentru o aprindere electronica multiscanteie sau cu descarcare capacitiva ? (de preferat o schema testata prealabil)Multumesc anticipat. Link spre comentariu
nikos Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 A aparut in revista Tehnium o asemenea schema. Nu imi amintesc acum numarul si anul in care a aparut dar cred 99,9% ca mai am aceasta revista in colectie. Daca ai rabdare un pic (sunt cam ocupat vre-o 2-3 zile) o voi cauta si am sa ti-o trimit. Link spre comentariu
Vizitator AC Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 A aparut in revista Tehnium o asemenea schema. Nu imi amintesc acum numarul si anul in care a aparut dar cred 99,9% ca mai am aceasta revista in colectie. Daca ai rabdare un pic (sunt cam ocupat vre-o 2-3 zile) o voi cauta si am sa ti-o trimit.Poate reusesti sa o scanezi si sa o pui si aici pe forum? Ar fi minunat! Link spre comentariu
nikos Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 Am gasit schema de "Aprindere electronica multiscanteie", am scanat-o insa nu stiu sa o pun pe forum. Pentri cei interesati o pot trimite prin mail la cerere, incepand din aceasta seara, si poate fi pusa pe forum.[/url] Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 as dori si eu schema daca se poate. [email protected] multumesc Link spre comentariu
Vizitator xeon Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 [email protected] Multumesc anticipat. Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 In ce nr. al revistei e? Link spre comentariu
nikos Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Schema de Aprindere electronica multiscanteie a aparut in revista Tehnium nr.3/1986 - pag.15 sub semnatura ing. Vasile Podasca. Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 OK, multumesc; am revista acasa chiar la indemina-am senzatia ca ceva nu mi-a convenit la schema aia; ma uit si spun. Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Februarie 18, 2005 Partajează Postat Februarie 18, 2005 M-am uitat pe schema lui V.Podasca. E destul de simpla numai ca as vrea o idee de modificare incit (fara buton manual) acel oscilator multiscinteie sa functioneze numai la turatia de relanti sau, sa zicem pina pe la 1200 rpm. In rest nu e justificata multiscinteia, aprinderea functioneaza si in regim mono f. bine la turatii mari-doar la rece si relanti ar fi utila acea multiplicare a scinteii. Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 18, 2005 Partajează Postat Februarie 18, 2005 la http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html am gasit asa ceva: Synchronized multi-spark module (SMSM) for Electronic Ignition Devices (EID) author: Dumitrescu Danut :shock: si tot pe acolo la http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html este Electronic car ignition author: EDY Cornholio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum