Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aprindere electronica multiscanteie / descarcare capacitiva

Vizitator xeon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nikos

3

• diaconuliviu

3

• niq_ro

1

A aparut in revista Tehnium o asemenea schema. Nu imi amintesc acum numarul si anul in care a aparut dar cred 99,9% ca mai am aceasta revista in colectie. Daca ai rabdare un pic (sunt cam ocupat vre-o 2-3 zile) o voi cauta si am sa ti-o trimit.

Link spre comentariu

A aparut in revista Tehnium o asemenea schema. Nu imi amintesc acum numarul si anul in care a aparut dar cred 99,9% ca mai am aceasta revista in colectie. Daca ai rabdare un pic (sunt cam ocupat vre-o 2-3 zile) o voi cauta si am sa ti-o trimit.

Poate reusesti sa o scanezi si sa o pui si aici pe forum? Ar fi minunat! :d
Link spre comentariu

Am gasit schema de "Aprindere electronica multiscanteie", am scanat-o insa nu stiu sa o pun pe forum. Pentri cei interesati o pot trimite prin mail la cerere, incepand din aceasta seara, si poate fi pusa pe forum.[/url]

Link spre comentariu

M-am uitat pe schema lui V.Podasca. E destul de simpla numai ca as vrea o idee de modificare incit (fara buton manual) acel oscilator multiscinteie sa functioneze numai la turatia de relanti sau, sa zicem pina pe la 1200 rpm. In rest nu e justificata multiscinteia, aprinderea functioneaza si in regim mono f. bine la turatii mari-doar la rece si relanti ar fi utila acea multiplicare a scinteii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări