stefanpecsi Postat Mai 27, 2023 Partajează Postat Mai 27, 2023 Buna tuturor!O cunostinta a parolat biosul,a uitat parola,nu se mai poate seta nimic din bios,in windows intra.Stie cineva,va rog mult cum se poate elimina -dezactiva acest Supervisor password,chiar prin rescrierea memoriei flash bios?!Are un flash 25Q128 de 16 mb si unul de 25Q80 de 1 mb...Gasisem pe undeva unul pt.cel de 16mb am scris-o,dar e mai rau,are parola pe User,nici macar in bios nu poti intra,cineva postase ceva aiurea.Multumesc. Laptopul este un Corr I 5 8250U,de 1.6gh up to 3.40 gh 8gb-DDR4-256SSD display 14.0FHD. Link spre comentariu
Pityu Postat Mai 27, 2023 Partajează Postat Mai 27, 2023 Salutare! Da, pot eu, in privat. Mai ai backup de la main BIOS original? Ce-l de 16MB Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 27, 2023 Autor Partajează Postat Mai 27, 2023 O am,v-am scris in MP.Multumesc. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 29, 2023 Autor Partajează Postat Mai 29, 2023 S-a rezolvat cu succes de catre domnu Pityu!Recomand cu incredere!! Link spre comentariu
danc Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 Buna seara, O problema asemanatoare am si eu. Un laptop Lenovo Thinkpad T480 cu parola de BIOS. Nu se poate intra in Windows, apare Bitlocker Recovery la care nu-i stiu key-ul. Ma ajutati si pe mine ? Link spre comentariu
Pityu Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 (editat) Acum 26 minute, danc a spus: Buna seara, O problema asemanatoare am si eu. Un laptop Lenovo Thinkpad T480 cu parola de BIOS. Nu se poate intra in Windows, apare Bitlocker Recovery la care nu-i stiu key-ul. Ma ajutati si pe mine ? Salut! Parola BIOS și Bitlocker sun 2 chestiuni diferite. După deparolare BIOS, Bitlocker rămâne activ. Va trebui să formatați SSD-ul și să reinstalați Windows. Dacă ai posibilitatea sa citești cipul de BIOS, îmi porți trimere bin-ul și-l facem remote... Mai multe putem discuta in privat. Editat August 9, 2023 de Pityu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum