cdinu332 Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 O fi cu gărzi. Link spre comentariu
draku Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 De medic la spital in Bucuresti care ia 20000 lei / luna stiu eu sigur... Link spre comentariu
merck Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 (editat) Mdea, se pare ca sunt si cu 23.000 chiar in Tg. Jiu: https://www.spitalgorj.ro/wp-content/uploads/2023/03/SAL.-NET-IANUARIE-2023.pdf 1439 SERVICIU MEDICINA LEGALA SPITAL MEDIC PRIMAR SEF SECTIE APML (a.p./m.l.) 23206 SERVICIUL ANATOMIE PATOLOGICA SPITAL MEDIC PRIMAR SEF SECTIE APML (a.p./m.l.) 22540 ce este in bold este suma in lei. Mi-am gresit cariera! P.S. Nu stiu daca merge link-ul dar asa trebuie sa arate pdf-ul: Si PWLA mea mai vor indexare! Editat August 18, 2023 de merck Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 Astia de la anatomie patologiga au avut mereu salariul mare. Pe vremea cealalta luau si 15.000 lei. Un medic de laborator, de exemplu, nu cred ca are salariul foarte mare. Link spre comentariu
merck Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 (editat) Lasa bre ca grosul sunt cu 17.000 sau 18.000 lei. Cum poti sa mai vrei marire la asemenea salarii ca bugetar (daca se duce in privat unde este platit la act nu scoate nici jumate din acesti bani) cand altii din sectorul privat au niste salarii de mizerie? Uite medicina de laborator: 353 LABORATOR ANALIZE MEDICALE MEDIC PRIMAR 18090 354 LABORATOR ANALIZE MEDICALE MEDIC PRIMAR 14305 355 LABORATOR ANALIZE MEDICALE MEDIC PRIMAR 14724 360 LABORATOR ANALIZE MEDICALE MEDIC PRIMAR 16831 in bold sunt sumele in lei NET! Editat August 18, 2023 de merck Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 https://spitalulmunicipalploiesti.ro/Transparenta.php Uite cole un spital de la mine, Ploiești. Ai și sporuri +gărzi Link spre comentariu
merck Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 Ma mai enervezi mult? Vine weekend-ul lasa-ma sa-mi tihneasca! Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 Nu ar fi nimic rau faptul ca salariile sint foarte mari. rau este ca unul care nu stie cite urechi are ia cam aceiasi bani cu unul care e adevarat profesionist! fara criterii de performanta, rezultatele vor fi la fel ca cele din invatamint! Link spre comentariu
ionut120v Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 (editat) Iau doar 10k cu spor cu tot, multi sunt pusi cu relatii cu dedicatie si iau maxim ce se poate. Sora mea e in privat si o duce mult mai bine da e si patron, excurii in Dubai blocuri achizitionate, masini e.t.c. Nu da atit la doctorita da ii da pe facturi grosul la energie cat pentru 2 doctorite, asta e lucrul cu robotii papa bani in locul oamenilor si nu putini. Cand au ales utilajele nu s-au gandit sa le dimensioneze eficient. consuma stand. Am vazut la unele banci economie gata cu zeci ecrane si becuri aprinse AC-uri si altele care doar atirna la factura. In sine meseria asta nu prea scoate banii, dar altfel n-ar sta nimeni caci sunt alte oportunitati in economia mare, energie plus fabricatie musai impreuna pe la noi mai toate firmele sunt prducator net consuma mai putin decat produc si au facut programul dupa soare. Sunt cateva care au peste 1 Mw instalat altele 500 Kw multe intre 100 si 200. Editat August 18, 2023 de ionut120v Link spre comentariu
merck Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 (editat) Acum 38 minute, Marele Savant a spus: Nu ar fi nimic rau faptul ca salariile sint foarte mari. Pai problema este ca salariile nu sunt aliniate! Deci este rau pentru ca nu exista echitabilitate! Doar unele salarii sunt foarte mari (sector bugetar) si in sectorul privat nici in vise nu vede angajatul asemenea bani. Eu nu am nimic cu bugetarii care muncesc si isi primesc banii, dar este un procent coplesitor de mari de bugetarii care nu muncesc nici pentru un sfert din banii pe care ii primesc. Acum 26 minute, ionut120v a spus: Iau doar 10k cu spor cu tot, multi sunt pusi cu relatii cu dedicatie si iau maxim ce se poate. Asta deranjeaza cel mai mult! Editat August 18, 2023 de merck Link spre comentariu
AlpHs00 Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 Lasa ca meritam mai rau la cat de pasivi suntem. Macar bugetarii aia cu salarii babane au grija sa puna stampila in functie de interes pe cand unii stau cu mainile in san ca ,,toti sunt la fel,, iar dupa se lamenteaza ca niste bocitoare patetice. Traiasca FSN sau mai bine zis USLam! Link spre comentariu
ionut120v Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 Asa o fi, cand nu se vor ajunge banii o sa se taie iar celelalte oprtunitati vor straluci. Chiar si balastierele devin profitabile cu energie solara, cei care pun din start Mw cu siguranta au bani si cu siguranta sunt cativa care se bucura de ei, deci nici in privat nu e echitate. Problema e ca si astea se fac cu diriguire de la partid, alocari de resurse, bani nerambursabili, autorizari, e.t.c. Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 Nu se taie nimic nicăieri, în sensul că se vor da mai puțini bani mâine față de ieri. Deloc! Toată vorbăria asta e doar electorală si ipocrită. Trebuie să ții aproape electoratul, nu? Păi ce faci, dai tocmai în sistemul care aduce bani în visteria personală a camarilei? S-a ajuns până într-acolo încât să fie exploatați niste nefericiți ai sorții, vezi chestiunea cu bătrânii. Ăsta e nivelul real, nu demagogia oficială. Link spre comentariu
draku Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 Se "taie" posturile vacante si se face "reorganizare". La institutiile bugetare. Totul este praf in ochi. Treaba cu "taiatul" sta asa (exemplu teoretic pentru intelegerea mecanismului): O institutie publica, sa zicem, are 1000 de functii in statul de organizare. Din care sunt ocupate efectiv numai 800, restul de 200 fiind vacante. La fiecare alocare de buget catre institutia respectiva, la inceputul anului, din "bugetul de stat consolidat" se aloca/bugeteaza o suma care acopera toate cele 1000 de functii. Teoretic, institutia poate incepe sa angajeze cei 200 de oameni lipsa. Practic insa, de cele mai multe ori, in timpul anului, situatia evolueaza catre: 1. "blocarea posturilor", ceea ce inseamna ca nu se mai pot angaja oameni noi, dar banii raman in buget. 2. "taierea posturilor vacante" = reorganizare, adica cele 200 de posturi vacante dispar din organigrama, nu se mai pot angaja alti oameni iar banii "revin" la bugetul de stat sub forma de economie. In ambele cazut, toata suma pentru cele 200 de posturi vacante este pur ipotetica, pentru ca institutia nu o va primi niciodata si nu exista decat pe hartie. Aceasta suma/economie constituie insa motiv de batut cu caramida in piept pentru clasa politica, cum ca uite ce economie am facut noi. Desigur ca, in functie de diverse interese mai mici sau mai mari, pe timpul blocarii posturilor, intervin "derogari" de la Lege si se mai angajeaza "anumiti" oameni. Se mai practica ridicarea blocarii posturilor in luna decembrie, cu limita de angajare la 31.12. ale anului. Probabil pentru a da impresia bugetarilor ca "tatucul" nu i-a uitat. Inchipuiti-va insa ce inseamna organizarea si sustinerea concursurilor (da, la stat nimic nu se incadreaza fara "concurs") in 30 de zile (sunt proceduri cu termene stricte) si cine reuseste sa treaca prin toate etapele.... As putea povesti mult pe tema asta, dar nu vreau sa va plictisesc. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 Uitati pt, ce iau aceste lepre atatia bani: "Ultimul ei mesaj a fost: nu mai pot de durere" | O femeie însărcinată a murit la spital, după ce a fost pusă să aştepte ore întregi un medic, în Botoşani (antena3.ro) Fii-mi-ar scarba de tot sistemul asta imputit cu radacini comuniste! Link spre comentariu
Postări Recomandate