gica70 Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 Mai fratilor, ce are pensia cu prostituata?! Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 gica70.Aia cu prostituata refuzată la export e o glumă.La noi prostituția nefind legalizată,nu e nici pensie pt tipele astea.În alte state chiar există "meseria,ocupația" prostituată şi se dă pensie!Evident pe principiul contributivității. Am senzația,neconfirmată încă,că cei cu grupe de muncă vor fi văduviți la pensia calculată cu noua lege.Oricum,zice-se,că cei ce au apucat pensia cu grupe vor rămâne la ce e calculat şi primit dinainte... Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 La 26.08.2023 la 19:20, flomar60 a spus: Mulțumesc! Să fie pt. toți pensionarii,cei care sunt și cei care vor fi! Talonul tău seamănă cu asta ? Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 Identic!... doar suma diferă.... în minus! Link spre comentariu
draku Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 (editat) Talon de M.A.I.... Mai interesant de vazut ar fi rubrica "Total de plata".... Editat Februarie 20 de draku Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 Da , ar fi mai interesant . Dar există GDPR , iar aceste litere nu ne lasă ... Deci trecem totul la X-files . Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 Nu mai puneti toate cele pe seama GDPR!!! nu asa functioneaza. Daca este talonul tau personal, il poti face public in toata presa locala si nationala, nu incalci nici o lege! Link spre comentariu
Nikk Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 Serialul "idiotii la butoane" continua. Ati vazut noua lege a pensiilor publice ? ( sunt unele si nepublice ??!) Punctajul lunar e definit si calculat contradictoriu la art.3 (m), respectiv 142(1) folosind referinta salarii medii diferite . Cei care au adus sistemul de pensii in starea actuala nu puteau sa faca o lege decenta Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 Acum 8 ore, Marele Savant a spus: Nu mai puneti toate cele pe seama GDPR!!! nu asa functioneaza. Daca este talonul tau personal, il poti face public in toata presa locala si nationala, nu incalci nici o lege! Exact , dar eu țin întotdeauna cont de sensibilitatea defavorizaților fără vină . Uite o glumă de pe net . Nu aștept depresia majorității elforumiștilor .... Link spre comentariu
draku Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 Acum 11 ore, hpavictor a spus: ... Dar există GDPR , iar aceste litere nu ne lasă ... Deci trecem totul la X-files . Era vorba de niste cifre, nu de datele de identificare ale persoanei... Link spre comentariu
merck Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 Acum 10 ore, Nikk a spus: Serialul "idiotii la butoane" continua. Ati vazut noua lege a pensiilor publice ? ( sunt unele si nepublice ??!) Pai exista pensiile private (pilonul III de exemplu). Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 Nu stiu ce va cramponati atata pe legislatia privind pensiile. Aceasta va fi tot timpul instabila si imprevizibila, in conditiile foamei de bani actuale. De ce credeti ca s-a dorit mentinerea sistemului contributiv ? Din acelasi motiv din care din salariul brut se iau o gramada de taxe si impozite (CAS 25%, CASS 10%, CAM 2,5%, TVA 19%, impozite, taxe pe servicii, produse, accize etc). Sa facem o paralela cu societatile de asigurare, deja au dat macar doua chix, credeti ca la noi ii impiedica sa stranga (obligatoriu prin lege) banii si apoi sa declare faliment? Fonduri de pensii si investitii ? Dormiti linistiti ca vegheaza pentru tine, mai tineti minte sloganul? Link spre comentariu
Nikk Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 Acum 2 ore, merck a spus: Pai exista pensiile private Era o intrebare retorica , pentru persoane cu oarecare umor . 1 oră în urmă, amudsen a spus: Nu stiu ce va cramponati atata pe legislatia privind pensiile. Daca nu ar influenta traiul nostru la batranete nu ne'am crampona deloc si nu am deranja pe nimeni Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 Nu fiți atât de siguri de pensiile private!Nu ştii niciodată ce catastrofe vin în viitor... Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 Speranta de viata la noi in tara este 72 ani.......... varsta de pensionare se va prelungi pana la 70 ani. Pentru cei care chiar muncesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate