Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 354
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

gica70.Aia cu prostituata refuzată la export e o glumă.La noi prostituția nefind legalizată,nu e nici pensie pt tipele astea.În alte state chiar există "meseria,ocupația" prostituată şi se dă pensie!Evident pe principiul contributivității.

Am senzația,neconfirmată încă,că cei cu grupe de muncă vor fi văduviți la pensia calculată cu noua lege.Oricum,zice-se,că cei ce au apucat pensia cu grupe vor rămâne la ce e calculat şi primit dinainte...

Link spre comentariu

Serialul "idiotii la butoane" continua. Ati vazut noua lege a pensiilor publice ? ( sunt unele si nepublice ??!)

Punctajul lunar e definit si calculat contradictoriu  la art.3 (m), respectiv 142(1) folosind referinta salarii medii diferite . Cei care au adus sistemul de pensii in starea actuala nu puteau sa faca o lege decenta

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Marele Savant a spus:

Nu mai puneti toate cele pe seama GDPR!!! nu asa functioneaza. Daca este talonul tau personal, il poti face public in toata presa locala si nationala, nu incalci nici o lege!

Exact , dar eu  țin întotdeauna cont de sensibilitatea defavorizaților fără vină .

Uite o glumă de pe net .

Nu aștept depresia majorității elforumiștilor ....

X-files 2.jpg

Link spre comentariu

Nu stiu ce va cramponati atata pe legislatia privind pensiile. Aceasta va fi tot timpul instabila si imprevizibila, in conditiile foamei de bani actuale. De ce credeti ca s-a dorit mentinerea sistemului contributiv ? Din acelasi motiv din care din salariul brut se iau o gramada de taxe si impozite (CAS 25%, CASS 10%, CAM 2,5%, TVA 19%, impozite, taxe pe servicii, produse, accize etc). Sa facem o paralela cu societatile de asigurare, deja au dat   macar doua chix, credeti ca la noi ii impiedica sa stranga (obligatoriu prin lege) banii si apoi sa declare faliment? Fonduri de pensii si investitii ? Dormiti linistiti ca vegheaza pentru tine, mai tineti minte sloganul?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, merck a spus:

Pai exista pensiile private

Era o intrebare retorica , pentru persoane cu oarecare umor .

1 oră în urmă, amudsen a spus:

Nu stiu ce va cramponati atata pe legislatia privind pensiile.

Daca nu ar influenta traiul nostru la batranete nu ne'am crampona deloc si nu am deranja pe nimeni

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări