Marele Savant Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 1 oră, antemir a spus: Apropo: Cam ce salarii (pensii) aveți azi voi cei pe care intrarea Regelui in România v-ar fi afectat ? Zici ca-si vindea Mihai proprietatile si varsa banii la fondul de pensii, sau care e legatura fostului rege cu pensiile? nu tot coruptie a fost si in epoca regalitatii, crezi ca asta aducea sfinti? si atunci si acuma, cu toate ca nu place multora, dar oamenii politici din Romania sint romani, sint dintre noi, nu sint veniti de pe Marte! Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 1 oră, merck a spus: MareleSavant are mai mare decat s-a asteptat! Si aici l-am citat, sper sa isi aduca aminte Da, recunosc. Pentru ca ma luam dupa tot felul de latrai care spuneau ca dupa 45 de ani de munca au 1000 de lei pensie. Si cum am ecitat intotdeauna pozitiile unde aveam salariul maxim, ma gindeam ca nu vorbesc ei de prosti si la fel voi pati si eu! mai ales ca am iesit la pensie cu anticipatia maxim posibila. Respectivii insa omiteau intotdeauna sa spuna ca din cei 45 de ani, 30 au stat cu pensie de boala sau handicap! Cum la mine nu a fost cazul, am avut o surpriza placuta la primirea deciziei si alta la fel de placuta dupa aparitia legii 197. Apropo, ne-ati facut dosare in care ati extras ideiile principale din postarile noastre? Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 1 oră, merck a spus: Cine le-a gasit? ca tot am scris mai sus, eu nu mi-am facut fise sau salvat informatii din sfera politica, ma doare la un metru in spate de absolut toti politicienii, nu ma asteptam sa fie nevoie sa dovedesc nimic. Repet pentru a 100-a oara poate: la virsta mea, imi permit sa fiu sincer si sa nu-mi mai pese de mofturile tuturor plictisitilor de pe glob! credeti, bine, daca nu, tot asa! nu simt nevoia sa-mi petrec timpul cautind pe net informatii din secolul trecut! Apropo, cum setez si eu mai rapid data si ora intr-un rtc ds1307 sau 3231? Acum 2 minute, antemir a spus: Am eu o bănuială (am voie ?) că încă o grămadă de 'politicieni' de prin Romania sunt plătiți și in ruble (convertite). Am eu o banuiala ca de fapt e mult folclor de autobaza! Acum 3 minute, antemir a spus: Iar pensionarii României nu trăiau in mizerie, cele mai mici pensii din UE. Da, dar majoritatea sint proprietari pe locuintele in care stau, ceea ce inclina balanta in favoarea romanilor! si nu toti pensionarii traiesc in mizerie! in toata lumea exista oameni carora nu le-a pasat de viitor si traiesc cum pot! dar stii ce-i interesant? ca cel mai mult de grija lor se vaita cei cu bani, aia nu pot dormi de grija saracilor si ii depling zi si noapte, fara odihna, prin toate metodele posibile! pe astia cine i-o platai, ca tot ati adus vorba? sau fac munca voluntara? Link spre comentariu
merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 (editat) Acum 23 minute, Marele Savant a spus: Apropo, ne-ati facut dosare in care ati extras ideiile principale din postarile noastre? La ce lene am in mine .... nici pe bani grei nu as face ce zici tu. Insa stiu ca esti lupul moralist: cand am zis ca : Citat Mie nu imi este rusine sa-ti spun ca daca eram in locul acelui parinte le luam gatul la amandoi! (deci tata+fiu) Tu vii si bagi replica: Citat Mie nu mi-e rusine sa spun ca e greu de crezut asta, asa cum se vede si in practica! Mai ales daca plecint in puscarie lasi in urma o familie, sotie (eventual fara serviciu), copii poate minori, sau nepoti... Cand insa pomenesc de un copil care isi pierde tatal din cauza ororilor comuniste, vii si bagi replica: Citat nu mi-as petrece restul vietii plingind-l pe tata ca unica preocupare! toti ne vom pierde cindva tatii, ce face raminem sa ii plingem continuu si lasam viata ramasa sa ttreaca pe linga noi, stricind-o si pe a celor din jur??? Pai nu fiolosesti aceeasi oca peste tot? In plus tu ai afirmat: Citat nu e bine deloc sa traiesti toata viata macinat de ranchiuna, deci te intreb: intre noi doi care ne dam la gioale nu exista ranchiuna? Eu macar nu am predicat una si am facut alta. Eu am zis ca daca n-am ce face citesc mesajele tale si iti dau la gioale (deci este ranchiuna), tu insa nu ai sa ai curajul sa spui ca facand fix acelasi lucru nu esti ranchiunos. Uite, putem face o prinsoare: eu de acum incolo te ignor si nu mai scriu nici un comentariula posturile tale sa vedem daca tu poti sa faci la fel, ce zici? Te bagi? Sau esti verde/mov de ranchiuna si nu poti sa te bagi la asa o prinsoare? Editat August 24, 2023 de merck Link spre comentariu
merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 19 minute, antemir a spus: Legătura cu pensiile este foarte clară: Poate țara asta nu intra pe mâinile securișilor converiți la capitalism care au distrus-o. Iar pensionarii României nu trăiau in mizerie, cele mai mici pensii din UE. Tara asta a fost pe mana securistilor si nu vad absolut nici o cale prin care putea fi scoasa tara de pe mana lor. Acum 21 minute, antemir a spus: Am eu o bănuială (am voie ?) că încă o grămadă de 'politicieni' de prin Romania sunt plătiți și in ruble (convertite). Prin anii '90 la mai toți politicienii de tip Iliescu găseau nevestele câte o copeică prin buzunare ... Nu-i nici un secret ca o gramada de ioropeni de vaza din vest sunt platiti de rusi. Ultimul care a iesit cel mai recent la rampa este Nicolas Sarkozy. Si asta dupa ce putin i-a tras-o cu multi ani in urma, de a iesit la conferinta de presa si nu stia cei cu el (ai fi zis ca este beat, dar se stia ca nu bea). Enorm de multi oameni se inclina in fata banului. Prea putini au o coloana vertebrala si nu pot fi cumparati. Camarila regala nu avea in "echipa" asemenea oameni. Nu vezi peste tot oameni ca José Alberto Mujica: Citat Mujica has been described as "the world's humblest head of state" due to his austere lifestyle and his donation of around 90 percent of his $12,000 monthly salary to charities that benefit poor people and small entrepreneurs. Si nici el nu a putut trage brazda adanca in Uruguai. Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 1 oră în urmă, antemir a spus: Eu unul, iubesc oamenii din jurul meu. Bine că nu-s în jurul tău, că te iubeam și eu de te învinețeam pe alocuri. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Şi ziceți că nu suferiți de talibanism?Şi pe mine m-a atacat Marele Savant,da asta nu înseamnă că trebuie să-l tratez sau să-i răspund ca voi! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 25, 2023 Autor Partajează Postat August 25, 2023 Acum 2 ore, BRANCA a spus: Şi pe mine m-a atacat Marele Savant Da' ce, a scăpat careva ne atacat de el? Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 Tocmai de aia e mare savant, să poată. Link spre comentariu
flomar60 Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 Acum 6 ore, doru3160 a spus: Da' ce, a scăpat careva ne atacat de el? Eu! Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 (editat) Acum 10 ore, BRANCA a spus: Şi ziceți că nu suferiți de talibanism?Şi pe mine m-a atacat Marele Savant,da asta nu înseamnă că trebuie să-l tratez sau să-i răspund ca voi! Domnilor, nu am atacat pe nimeni, doar ideile! iat voi, in lipsa argumentelor, ati raspun cu jigniri de autobaza. probabil obisnuinta din familie sau locul de munca! Stiu ca sint multi oameni obisnuiti sa nu le comenteze nimeni afirmatiile, dar aici, ghinion! nu sintem pe mosia lor sau in curtea cazarmii! V-am rugat, cind deschideti un topic, anuntati ca nu suportati sa fiti contrazisi si ca doriti doar replici care va aproba cele scrise! Stim o treba atunci, va dati replici unul la altul si totul e bine si frumos! Acum 56 minute, flomar60 a spus: Eu! Tu si mii de alti colegi de forum, care nu fac propaganda de doi bani aici! Editat August 25, 2023 de Marele Savant Link spre comentariu
doru3160 Postat August 25, 2023 Autor Partajează Postat August 25, 2023 Acum 1 oră, flomar60 a spus: Eu! Ai rabdare... De când nu-i mai văd postările, nici eu nu mă pot plânge ... Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 Nici pe mine nu m-a atacat. Si-l cunosc personal. Cand am avut nevoie de ajutor, dansul m-a sunat si m-a ajutat sa-mi rezolv problema. Nu fiti rai. Link spre comentariu
grosu99 Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 Corect ! Cine nu-i face fatza sau nu are argumente .... Link spre comentariu
flomar60 Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 Hai să revenim la pensie! Cât mai aveti până ieșiți la pensie? Eu aș mai avea 1 an și 8 luni până să fac vârsta.... ce mult mai e...! Link spre comentariu
Postări Recomandate