Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pensia

Postări Recomandate

Când am zis că e prea mult talibanism aici...Aveți senzația că venea Mesia,pocnea din deşte,şi se rezolvau toate!

Nu vă e clar că o țară nu este condusă de un singur om?Au fost folosiți tot personalul ce a lucrat înainte de '89,că nu puteai să faci altul peste noapte!

Nu-mi dau seama de unde apare ura asta pentru Ilici...Probabil v-au dopat bine unii "neutronii".

Eu am avut o aversiune puternică pentru Base,da' asta nu m-a împiedicat să-i analizez lucid acțiunile şi să nu-l urăsc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 354
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

53

• BRANCA

49

• Marele Savant

39

• doru3160

36

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 4 minute, BRANCA a spus:

Când am zis că e prea mult talibanism aici...Aveți senzația că venea Mesia,pocnea din deşte,şi se rezolvau toate!

Nu vă e clar că o țară nu este condusă de un singur om?Au fost folosiți tot personalul ce a lucrat înainte de '89,că nu puteai să faci altul peste noapte!

Si care era nivelul acestui personal?

Cum si mai ales de ce personalul avea doar acel nivel?

Mai jos la 0:08 este tristul adevar! 

Link spre comentariu

Cu dezgropatul "morților" n-o să ajungeţi nicăieri.

Pe tinerii nevinovați cine i-a manipulat?Au visat ei noaptea că trebuie să protesteze?

De ce se băteau toți ca chiorii pe politică,inclusiv în familii?

A fost o perioadă de tranziție în care taberele aspirante la ciolan turnau gaz pe foc.Şi aşa s-au născut apoi atoțiştiutorii,adică "ai mei buni,ai tăi răi" sau "ai tăi comunişti,ai mei progresişti" sau ai tăi fură,ai mei nu fură" ş.am.d.

Nu v-ați lămurit după 30 de ani că "găzarii" sunt toți o apă şi-un pământ??Singura lor mare realizare este că au reuşit să învrăjbească lumea şi să-şi creeze partizani!

Link spre comentariu
Acum 21 minute, antemir a spus:

Putem chiar să folosim Somalia sau Mozambic ca reper ca să părem o țara 'normală'.

votanți gen Costinești este mulți) , căcatul ne bate.

Reperele se aleg corect. Cand ai un interval, automat ai si minima nu numai maxima. Suntem ultimii intrati in UE si cred ca nu este corect sa ne comparam cu cei care au intrat inaintea noastra, e clar ca suntem minima. Daca am fi reusit sa depasim o tara care a intrat anterior noua => era un succes, dar insa nu a fost cazul nu trebuie sa ne consideram un esec, este o ierarhie fireasca. Abia cand vom fi depasiti de un nou intrat putem sa culpabilizam.  Din cate stiu nici o tara din blocul de est nu a depasit o tara din vest. 

Vorbeam mai sus de aroganta la cote maxime. Tu crezi ca atitudinea ta aduce ceva constructiv? Doar cu invective nu-i vei ridica din nivelul la care sunt. Ca pot mai mult este indubitabil, cum trec frontiera sunt alti oameni! Insa acolo sunt tratati altfel de cum ii tratam noi.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, merck a spus:

Din cate stiu nici o tara din blocul de est nu a depasit o tara din vest. 

Nici n-ai sa vezi. Oricat de harnica si isteață va fi o sluga, nu va avea cum sa întreacă la avere, stăpânul. Excepție fiind cazurile cand sluga se desteapta, si nu mai sta la firimiturile stapanului, ci isi ia viața in propriile mâini. Nici asta n-ai sa vezi prea curand. 

Link spre comentariu

Toate tarile din blocul comunist au libertate in sanul UE, nu avem protocoale care sa ne interzica sa devansam alte state, stapanul este peste balta insa pe el nu-l intereseaza/deranjeaza locul pe care il ocupam in clasamentul UE. 

Ca hotii de la noi care sunt la butoane,vand tot ce prind prin tara asta pentru spagi (vezi doar episodul cu gazele din Marea Neagra) nu trebuie confundat cu o frana pusa de vreun stapan. 

Link spre comentariu

doru3160.Corect punctat!Acu' ia întrebați-vă câți străini au tras sforile economice în RO şi cum ăştia,se zice,ar fi dat cele mai mari şpăgi!!

Un lucru e cert am fost şi suntem buni de jumulit!!

Link spre comentariu

Poti sa citesti in fiecare zi cate o carte din asta, daca nu sunt indeplinite conditiile pentru a putea incepe actiunea bati din buze.

Stii bine ca pe teritoriul Romaniei dupa decembrie 89 au ramas multi rusi intrati in tara la noi ca fiind sportivi (pe ici pe colo se s-a scris ca prin 1991 abia au plecat ultimii "sportivi"). Rusia a incercat sa ne tina de partea ei (iliescu de asta a fost pus la butoane) insa nu au putut desi erau pregatiti (generaul Guse i-a si injurat atunci in zile alea din decembrie cand acestia se ofereau sa ne dea sprijin militar si tot intrebau de generalul militaru'). Nu tot ce se pregateste si reuseste. Au fost mici detalii care in final a deviat de la directia stabilita.

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 34 minute, antemir a spus:

Iliescu chiar dacă vroia nu avea cum să nu fie ales.

Hai bre lasa ca doar stii episodul Stolo + Base.

Oricand poti sa te ceri afara sau sa te scoata pe tuse mai ales ca ilici a zis ca CPUN nu va candida la alegeri. ilici a fost bolnav dupa putere. ceasca stia ca este candidatul rusilor si a avut o propunere din partea unui om inteligent pentru a-l anihila pe ilici: ceasca sa il desemneze ca succesor in locul lui la congres! Astfel ilici o rupea cu rusii si nici nu  era agreat in locul lui ceasca deci era show. Partea proasta a fost ca ceasca nici nu a vrut sa auda de asa ceva,

Link spre comentariu

Îmi cer iertare dacă supăr pe cineva, dar nu pot să mă abțin... D-nule @antemir, nu pot decât să vă felicit pentru cele 2 exemple de jeguri împuțite din rândul mult prea numeroșilor indivizi care și-au bătut joc de noi și de țara noastră!

Link spre comentariu

Când văd cum băgați textele astea de acu 30 de ani îmi dau seama că recunosc toate aiurelile care circulau atunci!Semn că agitatorii şi-au făcut treaba de propagandă sau fitilism.

Da' şi voi ați muşcat bine...

Eu am depăşit de mult faza asta,pe măsură ce tot mai multe teorii conspiraționiste sau dovedit apă de ploaie,mai ales inventate.

Mă uit la "maestrul" Cristoiu ce nevinovat apare pe sticlă şi dacă ne aducem aminte ce publica în anii '90 îți vine să te apuci cu mâinile de cap!

Toți ştiriştii,politicienii şi analiştii au aberat la greu.Unii nici în ziua de azi nu s-au trezit.

Nu mai vorbesc că toți cei menționați, dar şi noi,au trebuit să învețe mersul în noua orânduire...

Link spre comentariu
Acum 10 ore, merck a spus:

Poti sa citesti in fiecare zi cate o carte din asta, daca nu sunt indeplinite conditiile pentru a putea incepe actiunea bati din buze.

In fiecare zi nu se impune, decât dacă înțelegi greu. Când parcurgi asemenea texte, ajungi să te întrebi daca asemenea subiect ne-a avut de exemplu, sau noi am respectat cu strictețe scenariul. 

Link spre comentariu

Asemenea carti s-au scris dupa ce s-au intamplat faptele si de aceea unii au impresia ca s-a respectata cu strictete scenariu.

Vreau sa vad si eu o carte din asta care este scrisa inaintea evenimentelor nu dupa. 

UE nu se va opri la formatul actual, vor fi primite in UE si alte tari. Sa vad si eu o carte despre ce se va intampla in Moldova, Albania, etc. Nimeni nu poate ghici viitorul oricat de mult se doreste asta. La ora actuala nici nu se stie daca Moldova sau Albania vor fi primite in UE daramite sa stie cineva scenariul care va fi dupa intrarea acestora in UE. 

Uite, vreau sa vad si eu ce carte tiparita deja dezvaluie ce se va intampla in Nigeria. Sa vedem, ramane Nigeria sub ghiara Frantei sau se duce sub rusi? Este vreo carte care stie deja ce se va intampla? NUUU! Pentru ca nici Micron nici putin nu stiu cum se va termina. Ambele parti fac maxim din ce se poate pentru a detine controlul dar rezultatul numai Dumnezeu il stie. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Dacă nu ştiți cum o să meargă lucrurile,întrebații pe americani.Ăia fac strategii cu obiective,previziuni,pentru cel puțin 5-10 ani!Drept că şi ei o mai muşcă...Cel mai rău a fost cu industrializarea Chinei,dar nici cu Afghanistanul nu mi-e ruşine.

Nu ştiu care sunt calculele pentru zona de dincolo de gard.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări