telefunken Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Dar oare pe aceste gasti cine le tot voteaza de vreo 30 de ani? Link spre comentariu
doru3160 Postat August 21, 2023 Autor Partajează Postat August 21, 2023 Toți in afara de cel care întreabă. Totdeauna cel care întreabă, o face de ca si cum ar fi fost absent de la alegeri. Fara nici o aluzie la cineva anume. E universal valabil. Numai alții au votat aiurea. Link spre comentariu
merck Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 (editat) Acum 1 oră, BRANCA a spus: Iar bateți câmpii!Înainte de '89 erau patru milioane şi ceva de membrii de partid.După '89 nu ştiu dacă au rămas mai mult de 10! Si unde au disparut acesti 4 milioane de membri de partid? Nu avem noi o vorba: lupul isi schimba parul dar naravu' ba! Doar nu crezi ca la alegeri cei 4 milioane de membrii de partid au votat Campeanu sau Ratiu la alegeri. Tu vrei sa pui ca moment 0 revolutia din decembrie 1989 si sa zici ca dupa aceasta comunismul a disparut in totalitate, oamenii s-au transformat intr-o secunda si nu mai au nici o legatura cu trecutul. Si astazi mai sunt babe care tot cu ceausescu o dau inainte! Acum 1 oră, BRANCA a spus: Era bine ca în România să existe un partid real de stânga Total de acord! Dar liderii aceslui partid trebuiau sa nu aiba nimic nici in clin nici in maneca cu vechiul regim si mare problema: facea concurenta lui iliescu maica! Ori iliescu era miezul din fanta atunci pentru toata pulimea muncitoare! Nu mai zic de Petrica a lui Romanu' dupa care toate fimeile erau in limba! Editat August 21, 2023 de merck Link spre comentariu
AlpHs00 Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 (editat) Bunica mea era fan iliesco, a avut un poster cu el si trandafirii vreo 15 ani atarnat pe perete de zici ca era icoana si nu un loc de dat flegme. Si ca saraca naroada erau majoritatea babalacilor din acea perioada. LE Exemplu de afacere precum cele din trecut unde occidentul decadent ne-a distrus industra facuta cu atata chin pe vremea raposatului: Super ofertă CFR Marfă pentru Bercea Mondialu:12 lei o locomotivă, 7.000 de lei un vagon. EXCLUSIV (puterea.ro) Editat August 21, 2023 de AlpHs00 Link spre comentariu
BRANCA Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Iar vă faceți că nu înțelegeți?De ce credeți că s-au făcut ăia înainte membrii PCR?Că aveau convingeri comuniste?Haida,de!Fripturişti grosul,dar şi unii forțați de promovare.De asta susțin că nu mai avem comunişti şi orice tevatură pe tema asta e neavenită. Nu mai suntem în anii '90 când "foştii", pripăşiți prin partide,se acuzau unii pe alții cu invectiva:"comunistule"! Ca fapt divers,de ce s-au înscris mulți în noile partide? Link spre comentariu
franzm Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 (editat) Dragostea de ciolan? 1 oră în urmă, merck a spus: Si unde au disparut acesti 4 milioane de membri de partid? https://anonimus.ro/2015/03/zece-membri-de-partid-de-pastorel-teodoreanu/ Editat August 21, 2023 de franzm Link spre comentariu
telefunken Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Acum 2 ore, doru3160 a spus: Fara nici o aluzie la cineva anume. E universal valabil. Numai alții au votat aiurea. Nu, raspunsul corect este "poporul roman". Nu poti da vina pe un anume segment de votanti, trebuie sa ne asumam si bunele si relele la nivel de natiune. Asa cum nemtii, care nu au fost toti nazisti, si-au asumat in corpore esecul Germaniei interbelice. Link spre comentariu
merck Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Acum 1 oră, BRANCA a spus: Iar vă faceți că nu înțelegeți?De ce credeți că s-au făcut ăia înainte membrii PCR?Că aveau convingeri comuniste?Haida,de!Fripturişti grosul,dar şi unii forțați de promovare.De asta susțin că nu mai avem comunişti şi orice tevatură pe tema asta e neavenită. Nu mai suntem în anii '90 când "foştii", pripăşiți prin partide,se acuzau unii pe alții cu invectiva:"comunistule"! Ca fapt divers,de ce s-au înscris mulți în noile partide? Da ce convingeri aveau, capitaliste? Adevarul este urmatorul (fie ca tu incerci sa il coafezi): Alegerile prezidențiale din România s-au desfășurat pe 20 mai 1990, dată cunoscută sub denumirea de Duminica Orbului.[1] Din numărul total de 17.200.722 alegători, s-au prezentat la vot 14.826.616 (86,19%). Voturile validate au fost 14.378.693. Alegerile au fost câștigate de Ion Iliescu și de Frontul Salvării Naționale (FSN). Candidați Partid Voturi % Voturi Ion Iliescu Frontul Salvării Naționale (FSN) 12.232.498 85,07 Radu Câmpeanu Partidul Național Liberal (PNL) 1.529.188 10,64 Ion Rațiu Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) 617.007 4,29 Total 3 14.378.693 100 Cand tu ai 12,23 milioane de romania care voteaza iliescu (un comunist imputit) nu imi veni mie sa imi vinzi castraveti ca 4 milioane de romani nu aveau convingeri comuniste, ca altfel iesea Ratiu sau Campeanu la alegerile din 1990! Link spre comentariu
BRANCA Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 (editat) merck.Îmi pierd timpul cu tine,dacă tu crezi că votul pentru Iliescu reprezintă "convingeri comuniste"! După ce n-ai participat atâția ani la alegeri libere,ai votat ce ți s-a promovat!Erau Rațiu sau Câmpeanu mai breji ca Ilici?În niciun caz! Putea cineva conduce țara fără "fripturiştii" dinainte?În niciun caz,dovadă că f mulți din ei sunt stâllpii neocapitalişti de azi. Tocăm istoria degeaba,nu aveam extratereştrii la dispoziție să începem o nouă orânduire.Am lucrat cu cine am avut la dispoziție,mai bine sau mai rău. Oamenii nici în ziua de azi nu s-au lecuit de patima chibițismului politic.Vreau să zic că şi-n ziua de azi mai că sunt în stare să se ia la bătaie ca-n anii '90!Avea dreptate Brucane... Editat August 21, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
AlpHs00 Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Eu astept sa moara acea fosila imputita si cu prima ocazie o sa ma rahatesc pe mormantul lui! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 (editat) Acum 3 ore, BRANCA a spus: Erau Rațiu sau Câmpeanu mai breji ca Ilici?În niciun caz! Ratiu da, campeanu nu, vezi ce s-a intamplat cand au ajuns pnl la ciolan. edit; am scris cu litere mici ce inseamna partidul nomenclaturistilor liberi. Editat August 21, 2023 de fluffy37 Link spre comentariu
merck Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Acum 23 minute, antemir a spus: Și, ca să revenim la pensii, sunt pensionari acum ,din cei care au plătit datoria externă a Românie pe vremea cizmarului, care primesc pensii de genul 300-400 de euro. Mai puțin decât primește alocație un copil intr-o țară normală. Sa stii ca intr-o tara normala costul vietii nu-i mic deloc. Sambata la Viena am cumparat o bagheta de 400g cu 3,25 euro in supermarket SPAR. In plus alocatia unui copil printr-o tara normala este in functie de venitul parintilor. Tu poate stii niste sume, dar alea corespund unor situatii de genul: parintii pe ajutor social si au o droaie de copchii. La 2-3 copii alocatiile lunare pentru copii nu-s mare lucru daca ambii parinti lucreaza chiar pe minimiul pe economie. Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Acum 1 oră, AlpHs00 a spus: Eu astept sa moara acea fosila imputita si cu prima ocazie o sa ma rahatesc pe mormantul lui! Vin și eu, sper că nu ești rușinos. Link spre comentariu
merck Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Stai dom'le la coada ca va tot bagati in fata ca pe vremea vechiului regim! Nici nu te-ai inscris pe lista si vrei deja sa te caci? Link spre comentariu
merck Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Chiar acum, antemir a spus: Asta am si vrut să spun. Nu suntem o țară normală. La noi cumperi nimic și te costă nimic. "Nimicul" a devenit o stare de spirit. Dar, în general, bine că este și așa . Nu-i așa ? Mergi in tari din Ioropa care nu sunt in UE si vezi daca acolo e mai bine ca la noi. Eu zic ca nu. Am trecut si noi pe acolo si nimeni nu doreste sa mai retraiasca acele vremuri. Ca sa urcam mai sus nu prea putem cu ADN-ul actual. Mistocareala, aroganta, autosuficienta si restul ating la noi cote alarmante. Bulangii profita de ele si se "betoneaza" la guvernare iar cei din tara asta care merita ceva mai bun sunt inecati zilnic in laturile din ce in ce mai abundente ale golanilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate