Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Acum 1 oră, Marele Savant a spus:

nu cred ca existau declaratii de avere pe vremuri! sau existau???

Da! Zilele trecute, cautând dupa "legea ilicitului" (legea 18/1968), am gasit si legea care-i obliga pe cei cu functii de conducere la declararea averii. N-am salvat linkul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 354
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Furtul la nivel de stat este "sport national"!Aici vorbesc şi de salarii ca urmare a "numirii" pe posturi,pensii medicale false,salarii "speciale" şi pensii "speciale",ş.a,dar şi de obținere de foloase,mite,etc,etc.

S-a furat în 30 de ani probabil mai mult decât în 150-200 de ani înainte!!

Link spre comentariu

ex.escu.Nu ştiam de studiul ăsta.Oricum nu are relevanță la "talibanii" noştri!Vreau să zic la cei pentru care capitalismul e numai lapte şi miere,iar dacă sunt ceva probleme cu furturile şi corupția,de vină e Ceaşcă şi socialiştii lui!...

Link spre comentariu

Franzm tu nu itelegi ca o data cu eliminarea raposatului a disparut orice urma de comunism in aceasta tara. Toata clasa politica din fostul FSN, actual USL-am era formata din tineri capitalisti feroce, in nici un caz nu aveau legatura cu vechiul partid si metehnele sale.

Norocul nostru a fost ca au intervenit minerii in 90 si ne-au salvat  ca acum era mult mai rau. Stiau babacii aia retardati ce stiau cand ii asteptau pe mineri cu flori si aplaudau cand studentii erau ucisi si calcati in picioare.

Mare dreptate a avut Brancusi cu fraza: „V-am lasat săraci și proști, m-am întors v-am găsit și mai săraci și mai proști”

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

Nu-i contest nici o clipa, din punct de vedere al meseriei, meritele si profesionalismul lui Brancusi. In schimb, daca era cine se credea ca "politician", trebuia sa ramana in tara , alaturi de "cei prosti" si sa-i faca "destepti ca el", nu sa plece in alte tari.

Nu mi-e mirare ca vin in tara o gramada de nemto-romani plecati de aici in anii 90 si spun acelasi lucru.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Iar bateți câmpii!Înainte de '89 erau patru milioane şi ceva de membrii de partid.După '89 nu ştiu dacă au rămas mai mult de 10!Aşa că ce tot îi dați cu "comuniştii" care încurcă treburile actual??

Era bine ca în România să existe un partid real de stânga,ca opoziție la toate astea care sunt acuma,adică populiste de dreapta.În ciuda etichetelor pe care şi le pun acestea, sunt aceleaşi găşti trase la "copy-paste"!

Nu avem profesionişti nici în politică,nici în guvernare.De aia avem bălmăjeala asta în economie şi de aia o să "avem" pensii din ce în ce mai "bune"!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări