dumitrumy Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 (editat) Se lucrează intens la mega complexul de golf de la Niculești, județul Dâmbovița Agitație, astăzi – 16 august 2023 ***************************************** Industria videochat-ului în România: fiscul spune că sunt 400.000 de practicante, în 5.000 de firme. Țara noastră este pe locul 1 în lume la încasările din această activitate Editat August 19, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 (editat) Cifrele alea îmi par cam trase de păr. Editat August 19, 2023 de cdinu332 Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Acum 2 ore, Ion_Bumbu a spus: E o realitate traita nu o lauda. adica l-ai vazut pe primul segretaj judetean stind la coada alaturi de tine la hirtie igienica sau salam? sau macar pe un secretar BOB pe sectie? spagile si coruptia erau in floare, ba chiar cred ca mai mari ca astazi. atunci multi se minjeau pentru un sapun sau un pachet de cafea, acuma sint pe toate gardurile. iar presa de atunci nu avea libertatea din ziua de azi ca sa scrie despre realitatea cotidiana. Astazi, cum am citi pe undeva, avem numai presa libera, cealalta este interzisa! Acum 2 ore, dumitrumy a spus: fiscul spune că sunt 400.000 de practicante, Aberant! Link spre comentariu
draku Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Acum 15 minute, Marele Savant a spus: ...iar presa de atunci nu avea libertatea din ziua de azi ca sa scrie despre realitatea cotidiana. ... Se mai scria pe ici pe colo.... A existat la un moment dat emisiunea "Reflector" la TVR. Dar n-a rezistat mult.... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 (editat) 1 oră în urmă, Marele Savant a spus: adica l-ai vazut pe primul segretaj judetean stind la coada alaturi de tine la hirtie igienica sau salam? sau macar pe un secretar BOB pe sectie? Ce ma nimeriti tovarase! Cu primul secretar Balan n-am fost la nici o coada sau poate am fost dar nu-l cunosteam. In schimb am stat la coada la lapte de pe la ora 5:30 cu secretarul de partid de la noi din intreprindere, eu pentru copii, el pentru nepoti, macar am avut cu cine povesti. Ma rog, o fi fost ordin de la partid, nu? Editat August 19, 2023 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Acum 9 minute, Ion_Bumbu a spus: Ce ma nimeriti tovarase! Imi pare rau, dar nu sintem tovarasi, nu am facut parte din aceeasi organizatie! Link spre comentariu
AlpHs00 Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 Acum 2 ore, Ion_Bumbu a spus: Ce ma nimeriti tovarase! Cu primul secretar Balan n-am fost la nici o coada sau poate am fost dar nu-l cunosteam. In schimb am stat la coada la lapte de pe la ora 5:30 cu secretarul de partid de la noi din intreprindere, eu pentru copii, el pentru nepoti, macar am avut cu cine povesti. Ma rog, o fi fost ordin de la partid, nu? domnule Grig, cate bordeie atatea obiceie! De ex Leco trait si crescut in Bucuresti nu stie realitatea din provincie, in capitala sau marile orase precum Iasi de unde este domnul Doru anumite lipsuri nu erau atat de pronuntate precum in zonele denumite de unii ,, taranoaia,, si e normal ca fiecare sa avem viziuni diferite. Daca in marile orase situatia era cat de cat ok la tara altfel statea treaba. Aici nu intru in detalii, nu merita sa-mi pierd timpul de pomana, fiecare pasare sa moara pe limba ei. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 (editat) Acum 5 ore, Marele Savant a spus: adica l-ai vazut pe primul segretaj judetean stind la coada alaturi de tine la hirtie igienica sau salam? sau macar pe un secretar BOB pe sectie? Ca parca acuma il vezi pe raed arafat stand la coada la lidl... Acum 5 ore, Marele Savant a spus: . iar presa de atunci nu avea libertatea din ziua de azi ca sa scrie despre realitatea cotidiana. Da, da, aceeasi Marie cu alta palarie plina de licurici.(vezi episoadele covrig si clovnul) Editat August 20, 2023 de fluffy37 Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 Acum 38 minute, fluffy37 a spus: Ca parca acuma il vezi pe raed arafat stand la coada la lidl... Păi nu se duce la lidl, o arde pe la penny și 38. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 Prim secretarul de județ comparat cu preşedintele CJ de azi...cam cum e?Adică ăl dinainte n-avea mare brânză în casă iar cel nou e dodoaşă! Nu mai încercați să acoperiți ditai hoții de azi cu exemple din surogatele de ieri! Link spre comentariu
franzm Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 Ala dinainte navea nimic în casa pentru ca era obligat sa declare sumele mari de bani si lucrurile de valoare detinute. Asa ca le dosea la tara, la rude. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 20, 2023 Autor Partajează Postat August 20, 2023 Da, spre deosebire de noua generatie, care ascunde furaciunile prin pereti falsi si cavouri...a evoluat lumea, dar si valoarea furaciunilor a crescut exponential. Link spre comentariu
franzm Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 O fi având si inflatia ceva vina. Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 Acum 1 oră, franzm a spus: Ala dinainte navea nimic în casa pentru ca era obligat sa declare sumele mari de bani si lucrurile de valoare detinute. Asa ca le dosea la tara, la rude. nu cred ca existau declaratii de avere pe vremuri! sau existau??? probabil ca nu ati vazut locuinte de adevarati boieri inainte de 1989! aratau ca-n filmul cu J.R. si presupun ca nu mai sint multi care stiu ca existau oameni care puteau comanda din cataloagele straine si retele care le aduceau in tara si le livrau celor care le-au comandat. Multe case cu peretii exteriori nevopsiti de decenii, in interior aratau incredibil. Credeti ca tablourile si operele de arta care existau in tara, erau atirnate pe peretii unui apartament cu doua camere din Berceni? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 Acum 10 ore, Marele Savant a spus: Imi pare rau, dar nu sintem tovarasi, nu am facut parte din aceeasi organizatie! Chiar ma bucur de asta dar pe vremuri dumneavoastra ati fost tovaras cu alti tovarasi de la locul de munca, eu la fel deci pina la urma toti aia ce au muncit inainte de 89 au fost tovarasi, da tovarase! Apropo, nu-mi spuneti cum s-a trait inainte de 89, am destui ani in epoca aia traiti... Si da, fiind specificul muncii de interventii am vazut ceva mai mult decit 10km in jurul Timisorii...deci cam stiu cum se traia si aici si in Oltenia, Ardeal si Bucuresti, doar in Moldova n-am fost in vremea aia. Link spre comentariu
Postări Recomandate