Budreala Radu Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Circuit integrat dintr-un radio Sony icf-35; găsim la cineva? https://ibb.co/WkkJZMc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 ia si numara citi pini are upc1303g , care este facut de Nec ? ...daca ai cumva 28 de pini , atunci sint sanse mari sa mearga cxa1019m , facut chiar de Sony , iar acesta este mult mai usor gasibil ...preventiv , compara totusi dispunerea pinilor la cele 2 integrate din datasheet-uri ... Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Mai 26, 2023 Autor Partajează Postat Mai 26, 2023 (editat) Mulțumesc @misuraelectronic Am studiat puțin data sheet -ul fiecărui integrat; in mare parte se potrivesc, dar am niste nelămuriri la pinii:2,3,4,16,17,21,22,23. O sa scot schemele la imprimanta să le studiez amănunțit, m-am uitat puțin pe telefon... da, circuitul are 28 de pini, nu are siglă nec, scrie doar Malaysia. Circuitul s-a defectat prin aplicarea unei tensiuni mai mare de 6v. Editat Mai 26, 2023 de Budreala Radu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum