Bonzo Postat Mai 25, 2023 Partajează Postat Mai 25, 2023 Salut, Am urmatoarea aplica pe care vreau sa o desfac pentru ca s-a ars un bec. Am incercat sa trag de sarmele din lateral dar e destul de greu in principal din cauza pozitiei, si din cauza spatiului ingust dintre tavan si sticla prin care trebuie sa bag mana. Aluneca mana cand trag de sarmele alea si nu am prea mare putere pentru ca trebuie sa tin si de sticla ca sa nu o scap. Sigur se desface prin tragere, sau are vreo smecherie de care nu imi dau eu seama? https://pasteboard.co/Xx68sU2OdjgB.jpg Link spre comentariu
validae Postat Mai 25, 2023 Partajează Postat Mai 25, 2023 Ai încercat să glisezi sticla lateral ? Adică în direcția opusă clemelor de metal... Link spre comentariu
Bonzo Postat Mai 25, 2023 Autor Partajează Postat Mai 25, 2023 (editat) Am incercat. Pare destul de intepenita. Adica nu cred ca poti scoate sticla prin glisare in lateral. Editat Mai 25, 2023 de Bonzo Link spre comentariu
validae Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Cel mai probabil clemele alea de metal au și niște arcuri în carcasa lămpii, care țin strânsă placa de sticlă.Am avut diverse astfel de corpuri de iluminat și toate aveau arcuri de tensionare.Încearcă să tragi de o clemă în exterior.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum