Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32lh510b

cornel1962

Postări Recomandate

Va salut, am nevoie de o informatie despre o sursa smd (8pini ) , notata cu AGCG si nu gasesc nimic pe net. Este montata pe un sasiu LD67b si se incalzeste foarte tare. Televizorul l-am rezolvat prin schimbare de placa, dar as vrea sa vad daca pot sa o salvez si pe aceasta. Ca defect, ... led rosu aprins si nu iese din stby . Poate are cineva schema sasiului , sau un datasheet al componentei respective. Multumesc !

349078311_815391839530263_1070636435131696532_n.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

7

• iuliantv

5

• sonic11

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, cornel1962 a spus:

Va salut, am nevoie de o informatie despre o sursa smd (8pini ) , notata cu AGCG si nu gasesc nimic pe net. Este montata pe un sasiu LD67b si se incalzeste foarte tare. Televizorul l-am rezolvat prin schimbare de placa, dar as vrea sa vad daca pot sa o salvez si pe aceasta. Ca defect, ... led rosu aprins si nu iese din stby . Poate are cineva schema sasiului , sau un datasheet al componentei respective. Multumesc !

349078311_815391839530263_1070636435131696532_n.jpg

https://www.sunrom.com/p/mp2315-mp2315gj-z-tsot23-8-agc

Acum 12 minute, iuliantv a spus:

cred ca asta e,totusi daca are ceva pe iesire ,cred ca el e efectul si buba dupå el,daca era el buba .nu se mai incalzea

acum vedeti data shetul lui,spune ca tensiunea de iesire e in functie de R1-R2

https://www.monolithicpower.com/en/mp2393.html

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 22 minute, iuliantv a spus:

https://www.sunrom.com/p/mp2315-mp2315gj-z-tsot23-8-agc

cred ca asta e,totusi daca are ceva pe iesire ,cred ca el e efectul si buba dupå el,daca era el buba .nu se mai incalzea

acum vedeti data shetul lui,spune ca tensiunea de iesire e in functie de R1-R2

https://www.monolithicpower.com/en/mp2393.html

Mulțumesc frumos, o sa verific mâine. Sunt convins că buba este după el, dar nu știam exact ce verific, ...cert este că nu am tensiunea de 5v pe placa( nici pe usb) !

Link spre comentariu
Acum 32 minute, cornel1962 a spus:

Mulțumesc frumos, o sa verific mâine. Sunt convins că buba este după el, dar nu știam exact ce verific, ...cert este că nu am tensiunea de 5v pe placa( nici pe usb) !

Sectiomati iesirea din convertor și dacă apare cei 5v problema este în alta parte, cel mai probabil CPU.

Link spre comentariu
Acum 47 minute, iuliantv a spus:

succes 

Mulțumesc mult !

Acum 28 minute, sonic11 a spus:

Sectiomati iesirea din convertor și dacă apare cei 5v problema este în alta parte, cel mai probabil CPU.

Ok, o sa fac asta mâine...!

Link spre comentariu

Azi am facut cateva verificari , am lasat-o alimentata mai mult si am observat ca odata cu convertorul, se incalzea foarte tare tunerul,.....l-am dat afara de pe placa , nu se mai incalzeste nici convertorul, dat defectul persista (mai mult ca sigur este crapat si procesorul ). Am sperat ca salvez placa, dar se pare ca nu sunt sanse. Eu va multumesc pentru ajutor !

Link spre comentariu
Acum 1 oră, iuliantv a spus:

datii extern cu un acumulator lion de 3.7v si vedeti atunci ce fierbe

Pot să-i dau că n-am ce pierde...!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, cornel1962 a spus:

Pot să-i dau că n-am ce pierde...!

se mai intampla cu ceva noroc sa fie vre.un condesator din 10 asemenea injectari cel putin 3 au dus la un condesator in scurt,sau la elucidarea scurtului,procesor,switch hdmi,...

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 58 minute, iuliantv a spus:

se mai intampla cu ceva noroc sa fie vre.un condesator din 10 asemenea injectari cel putin 3 au dus la un condesator in scurt,sau la elucidarea scurtului,procesor,switch hdmi,...

Se pare că eu n-am norocul asta, procesorul se comportă ca o plită pentru leduri !!!

Link spre comentariu
Acum 37 minute, cornel1962 a spus:

Se pare că eu n-am norocul asta, procesorul se comportă ca o plită pentru leduri !!!

macar acum santeti sigur

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări