cornel1962 Postat Mai 25, 2023 Partajează Postat Mai 25, 2023 Va salut, am nevoie de o informatie despre o sursa smd (8pini ) , notata cu AGCG si nu gasesc nimic pe net. Este montata pe un sasiu LD67b si se incalzeste foarte tare. Televizorul l-am rezolvat prin schimbare de placa, dar as vrea sa vad daca pot sa o salvez si pe aceasta. Ca defect, ... led rosu aprins si nu iese din stby . Poate are cineva schema sasiului , sau un datasheet al componentei respective. Multumesc ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 25, 2023 Partajează Postat Mai 25, 2023 (editat) 1 oră în urmă, cornel1962 a spus: Va salut, am nevoie de o informatie despre o sursa smd (8pini ) , notata cu AGCG si nu gasesc nimic pe net. Este montata pe un sasiu LD67b si se incalzeste foarte tare. Televizorul l-am rezolvat prin schimbare de placa, dar as vrea sa vad daca pot sa o salvez si pe aceasta. Ca defect, ... led rosu aprins si nu iese din stby . Poate are cineva schema sasiului , sau un datasheet al componentei respective. Multumesc ! https://www.sunrom.com/p/mp2315-mp2315gj-z-tsot23-8-agc Acum 12 minute, iuliantv a spus: https://www.sunrom.com/p/mp2315-mp2315gj-z-tsot23-8-agc cred ca asta e,totusi daca are ceva pe iesire ,cred ca el e efectul si buba dupå el,daca era el buba .nu se mai incalzea acum vedeti data shetul lui,spune ca tensiunea de iesire e in functie de R1-R2 https://www.monolithicpower.com/en/mp2393.html Editat Mai 25, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 25, 2023 Autor Partajează Postat Mai 25, 2023 Acum 22 minute, iuliantv a spus: https://www.sunrom.com/p/mp2315-mp2315gj-z-tsot23-8-agc cred ca asta e,totusi daca are ceva pe iesire ,cred ca el e efectul si buba dupå el,daca era el buba .nu se mai incalzea acum vedeti data shetul lui,spune ca tensiunea de iesire e in functie de R1-R2 https://www.monolithicpower.com/en/mp2393.html Mulțumesc frumos, o sa verific mâine. Sunt convins că buba este după el, dar nu știam exact ce verific, ...cert este că nu am tensiunea de 5v pe placa( nici pe usb) ! Link spre comentariu
sonic11 Postat Mai 25, 2023 Partajează Postat Mai 25, 2023 Acum 32 minute, cornel1962 a spus: Mulțumesc frumos, o sa verific mâine. Sunt convins că buba este după el, dar nu știam exact ce verific, ...cert este că nu am tensiunea de 5v pe placa( nici pe usb) ! Sectiomati iesirea din convertor și dacă apare cei 5v problema este în alta parte, cel mai probabil CPU. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 25, 2023 Autor Partajează Postat Mai 25, 2023 Acum 47 minute, iuliantv a spus: succes Mulțumesc mult ! Acum 28 minute, sonic11 a spus: Sectiomati iesirea din convertor și dacă apare cei 5v problema este în alta parte, cel mai probabil CPU. Ok, o sa fac asta mâine...! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 25, 2023 Autor Partajează Postat Mai 25, 2023 (editat) Acum 35 minute, sonic11 a spus: Editat Mai 25, 2023 de cornel1962 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 26, 2023 Autor Partajează Postat Mai 26, 2023 Azi am facut cateva verificari , am lasat-o alimentata mai mult si am observat ca odata cu convertorul, se incalzea foarte tare tunerul,.....l-am dat afara de pe placa , nu se mai incalzeste nici convertorul, dat defectul persista (mai mult ca sigur este crapat si procesorul ). Am sperat ca salvez placa, dar se pare ca nu sunt sanse. Eu va multumesc pentru ajutor ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 datii extern cu un acumulator lion de 3.7v si vedeti atunci ce fierbe Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 26, 2023 Autor Partajează Postat Mai 26, 2023 Acum 1 oră, iuliantv a spus: datii extern cu un acumulator lion de 3.7v si vedeti atunci ce fierbe Pot să-i dau că n-am ce pierde...! Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 (editat) 1 oră în urmă, cornel1962 a spus: Pot să-i dau că n-am ce pierde...! se mai intampla cu ceva noroc sa fie vre.un condesator din 10 asemenea injectari cel putin 3 au dus la un condesator in scurt,sau la elucidarea scurtului,procesor,switch hdmi,... Editat Mai 26, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 26, 2023 Autor Partajează Postat Mai 26, 2023 Acum 58 minute, iuliantv a spus: se mai intampla cu ceva noroc sa fie vre.un condesator din 10 asemenea injectari cel putin 3 au dus la un condesator in scurt,sau la elucidarea scurtului,procesor,switch hdmi,... Se pare că eu n-am norocul asta, procesorul se comportă ca o plită pentru leduri !!! Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Acum 37 minute, cornel1962 a spus: Se pare că eu n-am norocul asta, procesorul se comportă ca o plită pentru leduri !!! macar acum santeti sigur Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum