Fanachis Postat Mai 25, 2023 Partajează Postat Mai 25, 2023 Buna ziua, · Am cumparat de la Kaufland cateva scule din gama MyProject (bormasina, circular, cositoare) care se folosesc cu acumulator de 20V/ 2A sau 4A. · Totodata am achizitionat din aceias gama MyProject 2 acumulatori de 20V /2A si unul de 20V/4A si un incarcator pentru acestia. · Am incarcat acumulatorii si i-am folosit la aparatele mai sus mentionate pana ce acestia s-au descarcat. · Incarcatorul are doua leduri, unul rosu si altul verde. Cand pui acumulatorul la incarcat se aprinde ledul rosu si dupa ce s-a terminat de incarcat se aprinde cel verde. · Am pus acumulatorii (pe rand) la incarcat dar nu se incarca, ramane aprins de la inceput ledul verde (ca si cum acestia ar fi deja incarcati). Am masurat tensiunea la bornele incarcatorului si am 20V . · Acelas lucru se intampla la toti acumulatorii pe care-i pun la incarcat. · Ce anume este defect, incarcatorul sau acumulatorii? · Atat incarcatorul cat si acumulatorii sunt in garantie, dar nu stiu pe care dintre ei sa-i trimit la reparat. · Ma poate ajuta cineva cu un sfat? · Multumesc frumos! Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Mai 25, 2023 Partajează Postat Mai 25, 2023 La garantie . Kaufland inlocuieste produsele defecte . Link spre comentariu
icar Postat Mai 25, 2023 Partajează Postat Mai 25, 2023 Tensiunea pe acumulatori zici ca este 20 V, in sarcira sau in gol? Oricum, sfatul este sa te duci cu ei la magazin si sa ceri sa-i schimbe. Link spre comentariu
Voltus1 Postat Mai 25, 2023 Partajează Postat Mai 25, 2023 (editat) Acumulatorii mai functioneaza in scule asa descarcati? Daca da atunci incarcatorul are o problema.Daca sunt descarcati maxim posibil ca alimentatorul sa ii incarce lent pana isi mai revin iar apoi sa treaca la incarcarea normala .Lasa-i conectati mai bine de o ora si vezi daca ledul devine rosu . Editat Mai 25, 2023 de Voltus1 Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 25, 2023 Partajează Postat Mai 25, 2023 Masurati tensiunea pe acumulatori. Daca a scazut mult sub 18V e posibil sa "refuze" incarcarea din motive de siguranta (unele au pragul setat foarte sus). Am primit recent la "depanat" niste acumulatori din astia noname de "48V" si un milion de amperi (gunoaiele standard de pe net) si incarcatorul refuza sa lucreze (mai mult BMSul, incarcatorul probabil ar fi cooperat) pentru ca tensiunea pe acumulatori scazuse prea mult. Link spre comentariu
icar Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Daca acumulatorii au fost descarcati adânc, incarcatorul refuza sa-i incarce, din motivele prezentate mai sus. Masoara, in sarcina, tensiunea la borne si, daca aceasta este sub limira, cupleaza acumulatorul la o sursa de tensiune ce poate furniza 20V. Lasa-l cuplat, dar masoara tensiunea la borne. Când aceasta trece de limita de descarcare, decupleaza acumulatorul de la sursa si pune-l la incarcatorul lui. Acesta il va "recunoaste" si il va incarca normal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum