ionut20 Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 Stiti vro firma din Timisoara ce vinde la coala dar si debiteaza tabla de aluminiu. Am nevoie de cateva bucati de 2 mm grosime, taiate profesional. Link spre comentariu
masterpic77 Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Telco . Este pe Brancoveanu , fac decupari si inscriptionari profesionale . Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 merci ... voi da o fuga pe la ei sa vad ce preturi au Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 11, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Ce marime si ce grosime vrei ? Aluminu pur sau aliaj ? Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 tabla de aluminiu de 2 ... 3 mm, nu e aluminu pur. Imi trebuie pt confectionatul a 2 carcasa. dimensiunea maxima a unei bucati va fi undeva la 60 cm / 50 cm. Am gasit intre timp o firma specializata in structuri si constructii metalice, si dupa o discutie cu ei, au zis sa merg cu coala de tabla si mi-o debiteaza la ce dimensiuni vreau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum