ionutz2013 Postat Mai 25, 2023 Autor Partajează Postat Mai 25, 2023 Acum 7 minute, BRANCA a spus: gabiz_ro.Teoretic aşa e,dar practic îţi vine să faci praf o sculă?Experimentul mergea pe ceva de doi bani... Eu am facut pe un jaf de international unde modificam turatia la motor si pe un deck sony inregistram. Asta se intampla prin 98 cand nu aveam cine stie ce scule. Link spre comentariu
icar Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 La 25.05.2023 la 8:59, ionutz2013 a spus: Cel primit avea mesaje Bun, tehnica mesajelor subliminale s-a experimentat cu ceva ani in urma, dar treaba nu-i asa de simpla precum pare. Trebuie sa existe si un anumit context. Degeaba vezi un mesaj ca trebuie sa bei berea cutare, daca tu tocmai ai baut doua pahare cu apa! Nu cred in astfel de mesaje bagate in reclame, sunt foarte usor de descoperit si gâlceava-i gata, atâta asteapta stiristii! Era foarte simplu sa vezi ce-i in plus pe acel cd. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Acum 3 ore, icar a spus: Era foarte simplu sa vezi ce-i in plus pe acel cd. Da, dar cand e putina enigma, parca are sare si piper... Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 26, 2023 Autor Partajează Postat Mai 26, 2023 Acum 8 ore, doru3160 a spus: Da, dar cand e putina enigma, parca are sare si piper... Cam greu de vazut diferentele in anii 90 cand in loc de laptop aveam radio casetofon, amplificator etc iar internetul il reprezentau posturile de radio de unde trageam muzica si daca reusam sa inregistrez o melodie cap coada fara vorbaraie era sarbatoare. Si chiar si asa ratam 2 3 secunde cand incepea pana apasam pe rec. Cand am facut acea clona de pe odc m-am dus la un amic care avea internet prin cablu pe cand eu abia imi luasem un pentium 1 si internet cu dial-up care il foloseam dupa orele 22 iar ca sdownloadez o melodie de 3 mb dura ore intregi cum mergea dial up ala cu viteza luminii stinse. La acel amic avand net din retea am downloadar destul de repede toate melodiile care le continea acel cd dupa care l-am facut audio( tot la el care avea cd-rw) si cand am comparat dimensiunile fisiererelor audio de pe cd facut la el si cd original, track-urile de pe cd clonat erau mai mici ca dimensiune(mb) decat cele de pe cd original care continea mesaje subliminale. Acum concluzia o poate trage oricine cred. Diferentele nu erau mari dar erau. Nu stiu daca din cauza ca le convertisem din mp3 in audio track sau din alte cauze. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Acum 1 oră, ionutz2013 a spus: Diferentele nu erau mari dar erau. Nu stiu daca din cauza ca le convertisem din mp3 in audio track sau din alte cauze. Si atunci putem banui orice, dar cu siguranta erau mesaje subliminale. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 (editat) Acum 3 ore, ionutz2013 a spus: Cam greu de vazut diferentele in anii 90 cand in loc de laptop aveam radio casetofon, amplificator etc iar internetul il reprezentau posturile de radio de unde trageam muzica si daca reusam sa inregistrez o melodie cap coada fara vorbaraie era sarbatoare. Si chiar si asa ratam 2 3 secunde cand incepea pana apasam pe rec. Cand am facut acea clona de pe odc m-am dus la un amic care avea internet prin cablu pe cand eu abia imi luasem un pentium 1 si internet cu dial-up care il foloseam dupa orele 22 iar ca sdownloadez o melodie de 3 mb dura ore intregi cum mergea dial up ala cu viteza luminii stinse. La acel amic avand net din retea am downloadar destul de repede toate melodiile care le continea acel cd dupa care l-am facut audio( tot la el care avea cd-rw) si cand am comparat dimensiunile fisiererelor audio de pe cd facut la el si cd original, track-urile de pe cd clonat erau mai mici ca dimensiune(mb) decat cele de pe cd original care continea mesaje subliminale. Acum concluzia o poate trage oricine cred. Diferentele nu erau mari dar erau. Nu stiu daca din cauza ca le convertisem din mp3 in audio track sau din alte cauze. Pe vremea aia formatul mp3 era "the king". Rareori gaseai ceva mai sus de 128-192kBps pe DC++, eu prima data am luat de pe Audiogalaxy in 2001, eram "sunetist" la MCM Romania si aveam net de 1Mbps. https://en.wikipedia.org/wiki/Audiogalaxy Diferenta de "marime" putea fi si de la rata de compresie a materiualului mp3, pentru softul de scriere (nero in special sau easy cd creator) ca sa faca cd audio, convertea fisierele inainte de a pe "arde" pe cd (AUDIO, CDA). Dar conversia fisierului Wav la Mp3 (cd ripping) se facea cu pierderi semnificative de rezolutie (si banda superioara audio), cu atit mai mult cu cit bitrate-ul era mai scazut, 320>256>192>160>128kbps, ultimul fiind minimul acceptabil pentru audio (calitativ cit de cit). Interesant ar fi daca mai ai cd-ul "cu pricina" sa-l putem "studia". Editat Mai 26, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 27, 2023 Autor Partajează Postat Mai 27, 2023 (editat) Acea clona am facut-o in 2003 folosind un soft parca audio catalyst se numea. Facea si din audio mp3 dar si inverssi mai era un soft intermediar nu mai imi aduc aminte cum se numea, ce tin minte ca faceam prima data un format intermediar din care obtineam formatul wav. Calitatea nu mai era la fel ca pe cd original dar era acceptabila. si ulterior cu acel audio catalyst il transformam in audio track. Nu mai tin minte exact toata procedura aia. Stiu ca am cautat foarte mult pana am gasit acel album integral. Unele melodii pe DC++, mai era un soft kazza care mai gadeam si acolo dar foarte greu. Era tot un fel de dc++ dar mai prost. Intr-un final am reusit sa clonez acel cd si cand puneam cd original ma apucau toate depresiile din lume eram varza atat eu cat si alte persoane care ascultau acel cd. Cand ascultam cd clonat nu aveam nimic nici eu nici celelalte persoane. Concluzia era clara. Cd original avea mesaje subliminale puse intentionat. Cd clonat era relaxant, practic aceeas muzica de relaxare. Care se numea de fapt kitaro-india acel cd. Dupa tot experimentul asta am spart cd original, am ramas cu cel clonat, ascultand-ul in masina la drumurile lungi care urma sa le am prin tara, si chiar ma relaxa. Acum trageti voi concluziile mai departe. Nu mai am nici cd cu pricina nici cel clonat. Cel original l-am faramat iar clona s-a pierdut, nu mai stiu ce s-a intamplat cu el. Editat Mai 27, 2023 de ionutz2013 Link spre comentariu
validae Postat Mai 27, 2023 Partajează Postat Mai 27, 2023 Atâta timp cât obiectul suspect a fost distrus, ce speculăm aici rămâne doar o speculație. Dar asta nu exclude nici posibilitatea unor influențe subliminale, așa cum nu exclude nici posibilitatea unui efect psihic nedorit cauzat de o prelucrare inadecvată a muzicii prin scule și programe neperformante. La serviciu am avut mulți ani un zgomot permanent și destul de puternic de 50Hz care era cauzat de niște corpuri de iluminat CFL montate pe niște plăci de aluminiu ce formează plafonul fals al atelierului. Ieri am dat jos corpurile de iluminat care cauzau zgomotul prin vibrația droselelor și care transmiteau acel zgomot tavanului fals, montându-le pe niște grinzi de beton ce traversează atelierul. E cu totul altă atmosferă acum, cu zgomotul ăla constant de 50Hz parcă eram tot timpul neliniștit acolo. Așa și cu CD-ul tău, poate o prelucrare audio necorespunzătoare adăuga ceva frecvențe care aduceau acele stări de rău. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 27, 2023 Autor Partajează Postat Mai 27, 2023 Acum 1 oră, validae a spus: Atâta timp cât obiectul suspect a fost distrus, ce speculăm aici rămâne doar o speculație. Dar asta nu exclude nici posibilitatea unor influențe subliminale, așa cum nu exclude nici posibilitatea unui efect psihic nedorit cauzat de o prelucrare inadecvată a muzicii prin scule și programe neperformante. La serviciu am avut mulți ani un zgomot permanent și destul de puternic de 50Hz care era cauzat de niște corpuri de iluminat CFL montate pe niște plăci de aluminiu ce formează plafonul fals al atelierului. Ieri am dat jos corpurile de iluminat care cauzau zgomotul prin vibrația droselelor și care transmiteau acel zgomot tavanului fals, montându-le pe niște grinzi de beton ce traversează atelierul. E cu totul altă atmosferă acum, cu zgomotul ăla constant de 50Hz parcă eram tot timpul neliniștit acolo. Așa și cu CD-ul tău, poate o prelucrare audio necorespunzătoare adăuga ceva frecvențe care aduceau acele stări de rău. Totus acel cd dadea stari de suicid si senzatia de a deveni un loser fara niciun scop in viata, depresii etc. Acele lampi cu frecventa de 50hz amplificate dadrau doat stari de rau dureri de cap, nu stari de suicid si depresii in ultimu hal. La un moment am avut si eu in vechiu atelier astfel de lampi care daca stateam mt acolo aveam dureri de cap stari de rau dar nu de suicid. Sau de ex mai imi provoca stari nasoale de molesala etc frecventele acelea inalte produse de trafu de linii de la tv dupa cateva ore de stat in fata tv sau langa el. Parerea mea e ca acel cd transmitea mesaje subliminale cu tenta de suicid. Mai ales ca cel care mi-a facut cadou acel cd in fata dadea noroc cu mine se dadea cel mai bun prieten iar in spate ma ura de moarte ca eram cu mult peste el. Iar el se oferea sa ma mediteze pe mine la romana, literatura etc unde eu eram praf si el era bun numai acolo si imi zicea ferm in fata ca el nu garanteaza ca eu intru in bac dar sa il mai si iau. Eu nu stiam literatura dar stiam fizica, electronica etc. Culmea a facut ca la bac el a picat si eu am luat si de atunci a inceput oftica cea mare. Cd mi l-a dat chiar in vara lu 2001 dupa examenu de bac. Cred ca a cautat mult pana a gasit probabil pe cineva sa faca acel cd cu mesaje subliminale sa ma faca varza prin el. Sa nu mai zic ca se indragostise de o tipa care o cunosteam si ii trimitea scrisori unde pe langa ce ii scria lu aia ma critica pe mine in toate felurile la ea. Am ramas crucit cand mi-a aratat acea fata scrisorile si am vazut ce zicea despre mine. Dupa episodul cu scrisorile am terminat orice legatura cu el si nici nu am vrut sa mai aud de el sau sa il mai vad vreodata. Care in liceu eram cica "prieteni" ne imprumutam casete, cd-uri beam bere la terasa dadeam barame etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate