barbulescuorlando Postat Mai 24, 2023 Partajează Postat Mai 24, 2023 Buna ziua. Fiți amabili, existe pânze pentru pendular dar care sa fie de fapt pile si nu cu dinți? Mulțumesc. Link spre comentariu
daniels Postat Mai 24, 2023 Partajează Postat Mai 24, 2023 Pile nu cred, dar poti adapta pt smirgheluire. Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Poti adapta pile inguste, de curiozitate, unde vrei sa folosesti? Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 A nu se uita ca lama sau viitoarea pila se sprijina spre spate intr un ghidaj ,asa ca acolo suprafetele tre sa fie netede ,ca altfel " se uzează"... Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Mai 26, 2023 Autor Partajează Postat Mai 26, 2023 Am înțeles. Am vazut si eu rola de ghidaj. Era un gând al meu de a folosi pendularul pt a pili ceva muchii sau netezi unele gauri. Mulțumesc tuturor pt răspunsuri. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Nu s-ar putea suda o bucata de pila lant drujba de ex de o lama normala? Cateva puncte cu un elctrod inox de 1,6 mm nu cred ca ar incalzi prea tare incat sa necesite recalirea. Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Cu o piatra de polizor buna, in polizor , am una pt ascutit cutite strung otel rapid, vidia, se poate netezi, ascutii partea din spate a pilei ca sa intre in ghidaj si sa nu-l uzeze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum