LeSage Postat Mai 24, 2023 Partajează Postat Mai 24, 2023 Buna ziua, am si eu o mica nelamurire, masina este o autoutilitara Fiat Ducato an 2008. Ce am facut eu: Am deconectat borna bateriei ca sa curat de praf zona unde sta bateria. Cand am reconectat bateria. A aparut in bord martorul "cheie service" aprins si pe bord cuvantul OIL. Cuvantul OIL sta pe bord cam 4 secunde dupa care bordul revine la normal. Dar martorul cheie service nu dispare. Din pdv fizic. Uleiul a fost schimbat de curand, gen sub 4000 km. Am incercat sa resetez acest "OIL si cheia service" prin metode gasite pe internet, si anume: 1. Metoda cu: apasa pedala de acceleratie si faci 7 pedale de frana - nu functioneaza 2. Intrare in meniul autoutilitarei cu butonul MODE. Dar aici eu nu am meniul asa complex cum arata in tutoriale: eu am doar optiunie: Avertizare viteza maxima, Ceas, volum buzzer, si Units ( aici am posibilitatea sa aleg Km sau Mile ). 3. Am mers si la un service care se ocupa de schimb ulei, Au pus testerul, fac ei procedura de resetare, dar fara nici un rezultat. Idei sugestii? Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum