Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lacat cu cifru

gogoo

Postări Recomandate

Deci am cumparat un lacat cu cifru,cu 3 cifre si nu stiu cum sa ii setez codul care il vreau eu.Cand am luat lacatul,pe cutia lui scria ca trebuie sa invarti intr-un sens sa apesi si ceva de genul,nu stiu sigur cum ca nu se intelegea nimic de pe cutie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogoo

4

• RealAlex

2

• Bogdi16

1

• rimache

1

Top autori în acest subiect

1. deschizi lacatul2. intorci "urechea"(sau cum ii spune la "sarma"aia care se inchide) cu 180 grade si o apesi ca si cum ai inchide lacatul3. "formezi" noul cod4 ridici "urechea" si... lacatul se va deschide cu codul ales de tine5 tii minte codul :smt033

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ha Ha Ha, felicitari, ai unicul lacat din lumea asta pe care-l poti desface cu mana goala :smt029. Cel putin asa este la lacatul meu de la bicicleta, am descoperit ca are un mic joc intre incuietori, astfel incat daca tragi de zavor si in acest timp incerci sa misti pe fiecare disc in parte vei simti la mana un joc specific cand ai nimerit combinatia. Repeti de doua ori operatiunea si gata ai devenit spargator de ... lacate :smt006

Link spre comentariu

Ha Ha Ha, felicitari, ai unicul lacat din lumea asta pe care-l poti desface cu mana goala :smt029. Cel putin asa este la lacatul meu de la bicicleta, am descoperit ca are un mic joc intre incuietori, astfel incat daca tragi de zavor si in acest timp incerci sa misti pe fiecare disc in parte vei simti la mana un joc specific cand ai nimerit combinatia. Repeti de doua ori operatiunea si gata ai devenit spargator de ... lacate :smt006

Hehe...unde iti lasi deobicei bicicleta? :smt036
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am uitat-o dar din fericire nu era lacatul la cutie.Am ivrut intr-o zi sa incerc toate variantele posibile (000-999) dar nu m-au tinut nervii decat pana la 300 si ceva...o sa-l fac cand am timp si un chef nebun.

Link spre comentariu

Am avut si eu un lacat cu 4 cifre care avea un mic joc intre discuri si pe care il puteam desface. M-am bucurat si m-am gandit ca voi putea sa desfac orice lacat de acest tip. Mai tarziu am intalnit alt lacat mai de calitate si bineinteles nu am reusit sa il desfac. Asa ca metoda merge doar la lacate de 2 bani.Incercarea tuturor combinatiilor am facut de 2 ori si numai la incuietori cu 3 cifre, deoarece la 4 deja trebuie sa ai o rabdare prea mare ca sa nu ii dai mai repede un ciocan. Era vorba de un geamantan al carui posesor ii uitase cifrul si de o poseta a unei persone care mi-a zis ca e cu cifru si deci este imposibil sa o deschid deoarece sunt nenumarate combinatii. I-am spus ca in aproximativ 20min o voi deschide si asa a si fost, numai ca am descoperit alta combinatie decat cea care o stia proprietarul. Ca sa vezi ce siguranta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări