Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare Unitra.

Haralambie

Postări Recomandate

cat costa asta ? Beyma 8BR40 ?? eu zic sa mergi pe p>audio , multi l-au folosit si au fost multumiti de el :) p.s ce volum interior au incintele ? si daca stii filtrul la ce frecventa taie si cu ce panta ? poate cu mici modificari il poti folosii pe pct300 :d daca nu :P faci filtrul recomandat de Nexus :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Haralambie

31

• Dr4g0n

14

• zal

7

• CBI

6

Top autori în acest subiect

Slabut ? Da crezi ca dau concerte ? Totusi, vad ca PAudio o duce mai bine cand e vorba de sensibilitate. Mai pot spune despre ele ca seamana cu vechile difuzoare, trebuie doar sa trag niste masuratori, o pagina, doua, de calcule si vedem dupa.Pana una alta, mi-am deviat subiectul, si am citit despre incintele VTP cu PA800. Merita incercate, mai ales ca am in mai multe camere nevoie de sonorizare :smt020P.S. Momentan sunt si eu in Brasov, pe Bisericii Romane. Maine cred ca plec in Constanta. Daca nu, mergem la un pahar de vorba ?

Link spre comentariu

VTP merita :d dar si in cutiile alea care le ai ,tot dinastea as pune , asta daca inca mai arata estetic bine , daca nu le-as da foc si as face 2 VTP-uri , Predator da-mi un add pe mess : flydr4g0n e mai usor sa vorbim acolo :d

Link spre comentariu

Tonsilurile le-am uitat demult :smt005 Ochiometric si amintirometric, cam 35 litri.Cutiile arata ca in prima zi :smt003Voi aveti idee unde gasesc un multimetru accesibil la pret ce masoara si inductanta ? Si un osciloscop ar fi bun la casa omului.Din ce am vazut eu, un multimetru mai de doamne ajuta, ce se inscrie in cerintele mele este de la 1,6 mil in sus. Osciloscop, nu mia zic :smt021

Link spre comentariu

din cate imi aduc aminte vreo 32litrii volum intern aveau Unitrele de 75W care erau pe 3 cai cu dif de 10" si acordate la 50Hz cu un port(o simpla gaura cu diam de aprox 5cm si o sita frumoasa peste ) care saracutul gafaia la volum mare si venitla toata camera :Ddeci nu cred ca incintele tale sunt la fel de mari ca alea :d

Link spre comentariu

Chiar nu stiu exact ce s-ar potrivi mai bine in volumul ala.Ar fi W200S si 8wooferP,dar mie unul nu prea mi se par stralucite.8br40 ar fi fost bun daca erau mai mari.Mai sunt vreo 2-3 dar nu urca prea bine pt 2 cai.Oricum,incearca sa cauti ceva cu membrana de celuloza(poate si tratata),suna mult mai placut in zona de break-up, si cu fs <40,tinand cont ca le vrei pt auditii.Mai lasa-i in colo de w si spl,ca nu-ti trebuie 120db la 1m.Parerea mea e ca daca tot te pricepi si vrei sa faci ceva calumea,fa de la cap.La un moment dat o sa trebuiasca sa faci modificari,improvizatii... si sigur nu-ti va placea rezultatul,cat si munca depusa pt nimicuri.La bani mai putini,~150 lei,ar fi de luat in considerare beyma ala pe compresie sau silver flute ala de 8"(pe asta nu l-am ascultat dar am citit numa de bine de el).Eu as merge pe solutia book-uri cu 6.5"+tw,si pe viitor,as adauga ori 2 wofere de 10 ori un sub de 12".8" asta e cam un fel de compromis,e greu sa dea si medii bine si bas.Daca vorbeam de difuri mai scumpe,poate ca mai mergea,dar si asa.Tine cont ca recomandarile din 'poze' nu te ajuta cu nimic.Incearca sa cauti ceva ce-ti place,mai ales ca nu le poti asculta.Gusturile sunt f diferite.Nu intotdeauna ce e corect e si placut si invers.

Link spre comentariu

Subwoofer clar nu :smt003 Stereo va fii tot timpul ! :smt031 Ar fi o risipa sa las incintele sa zaca, iar sa pun o chinezarie, ar fii si o mai mare risipa :smt021O sa iau la puricat toate difurile de 8" de pe hi-end, cu pantele lor cu tot...serious paperwork here mate :smt009. Apoi o sa vorbesc cu monsieur Nexus, sa ii aflu parerea.Pana una alta va doresc o seara placuta ! :smt006

Link spre comentariu

Tweeterul meu, este mai mare cu fix 1 CM!9,0 x 9,0 Distanta intre gauri 10,1 !Daca scot tweeterul in fata, pe o bucata de PAL, mi se pare ca se impute treaba :smt013Cu bass reflexul nu este problema! Imediat bag freza-n ea :snakeman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări