Haralambie Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 In primul rand va urez LA MULTI ANI si sanatate ! Stiu, probabil voi fi "atacat" de multi useri, cum ca acest subiect a fost discutat. Am incercat cu Search dar nu reiese niciun rezultat. Ori e search-ul defect, ori nu este niciun subiect :smt012 . Modelul nu il stiu, banuiesc ca cel de 70W. Prezinta 2 cai. Difuzoarele de medii-bas, prezinta tipica problema a lazilor unitra: membrana se sfarama. Tweeterele s-au ars, deci a ramas decat cutia. Si de ce sa nu o folosesc. Volumul il voi masura cand voi ajunge acasa, eu fiind acum la un hotel. Acum, daca voi cunoasteti niste traductoare ( mid - bass + tweeter ) care sa aiba o sinergie de minune, sa fie acceptate de o incinta inchisa va rog sa contribuiti. Poate vor mai fi si alti fericiti :smt004 Daca e o solutie mai buna, pot modifica incinta pentru a trece la bass-reflex. Eu am in minte urmatorul plan de actiune: 1. Masurarea cutiilor 2. Inspectarea conditiiei lor 3. Rigidizarea lor ( daca este necesar ) 4. Alegerea traductoarelor 5. Filtrul incintelor ( pasiv ) 6. Antifonare 7. Retusuri Bugetul ar fii de 3-4 mil, pentru midd-bass si max. 2 mil pt tweeter. Ce mi-a placut, au fost niste difuzoare Peerlees (seria destinata audiofililor ) desi nu stiu cat de stralucite sunt. Mai fac cercetari! Intrebarea finala este daca se merita aceasta reconditionare, sau pot cumpara niste Wharfedale/Tannoy s.a.m.d Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 eu zic sa pui difuri originale Tonsil acolo gasesti aici pe site Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 Am discutat si cu Vasile, el mi-a recomandat acelasi lucru. Eu aveam in gand, sa nu fac acelasi bors, ci sa fie unu mai bun, mai acru. :smt003 Acum, exista si posibilitatea, sa imi fac niste cutii, dar asta e o alta poveste.Ma gandeam la THE BEST CASE SCENARIO pentru aceste lazi Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 pai , cauta pe site difuzoare care se incadreaza in bugetul tau , pune link-uri si noi simulam si ne dam cu parerea care ar fii cel mai bun in cutiile tale Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Multumesc pentru ajutorul oferit, dar problema mea nu era chiar in ale simulatului :smt003 Eu cautam un user ce a folosit o combinatie de woofer + tweeter, ambele luate de pe hi-end.ro si i-au gadilat urechile :smt004 Acum, cu simulatu vad ca toti se "pricep", rezultatul este luat ca atare, nu este verificat..una alta. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Predator baietii nu stiu ca tu ai vechime :smt006 Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Degeaba am vechime, ca tot mai am multe de invatat :smt003 Acum sunt la perioada de tocit :smt016 Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Nu tin minte sa fi fost boxe Unitra pe 2 cai de 70W, la 60W au fost unele cu bas de 40W si tweeterul calota, eu am vazut si cu filtru si fara, doar cu un cond de 3,3uF pe inalte. Oricum au existat destule variante, originale sau facute la noi. Cam greu de potrivit alte difuri in cutiile lor. Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Posibil, din ce spui tu pare sa fie de 60W.Cutiile mi le aduc aminte de acum 2-3 ani, in rest au stat bine pus intr-o cutie. Maine ajung acasa si va pot spune tot ce trebuie :partyman: Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 modelul care il ai tu de cati inchi are diful de bass ? Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 8" :smt003 Oare se mai gasesc difuzoare cu membrana de hartie ? Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 8" :smt003 Oare se mai gasesc difuzoare cu membrana de hartie ?pai de ce nu zici asa :P PA-800k de la p.audio cred ca ar merge acolo + pct300 sau altceva Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Interesant, dar deja sar din domeniul Hi-Fi :smt003 200W ..`mnezeule :yawinkle: Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Interesant, dar deja sar din domeniul Hi-Fi :smt003 200W ..`mnezeule :yawinkle:eu zic ca intrii in domeniul hi-fi Pa-800k e considerat hi-fi in caz ca nu stiai vezi ca s-a vorbit mult de el pe aici Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Te cred. Am absentat mult de pe acest forum. Ma apuc de citit. :weedman: Ceva aproapiat : Beyma 8BR40 -> aici Referitor la PAudio aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum