ionescu liviu Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 Salut! Probabil ca va pare mai ciudata intrebarea dar mai stie cineva melodii ca aceasta , nu vreau drum and bas din acela cu ritmuri de iti vine sa te sui pe pereti, no ofense, imi plac si acelea un pic dar din acelea gasesc cu gramada, cu usurinta, daca vreau. Oricum melodia din acel video nu cred ca e drum and bass dar in fine, nu conteaza. Mai imi place mult melodia "Style line" a celor de la Kraftwreck. Imi plac clapele acelea mai "linistite", ca sa le zic asa, combinate cu un ritm mai vioi. Mai stie cineva melodii asemanatoare? Ma gandesc ca va e greu sa intelegeti ce melodii vreau eu dar poate va dati seama din cele 2 mentionate mai sus. Link spre comentariu
cipcirip Postat Ianuarie 3, 2008 Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 Saluta, cauta Tangerine Dream; s`ar putea sa`ti placa... :smt020 Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 3, 2008 Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 eu sunt fan kraftwerk... mi s-a recomandat Placebo, si suna cam la fel... Link spre comentariu
ala micu Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 klaus schultzeciteva melodii or sa iti placa sigur Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 ceva?ilea cam a?a??? :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum