zvonacfirst Postat Mai 26, 2023 Autor Partajează Postat Mai 26, 2023 (editat) Multumesc. Cu panza normala de bomfaier nu reuseam sa urmez conturul pe liniile curbe. Asa, am avut de pilit doar cat sa finisez taietura si sa iau bavurile. Am sa printez o grila pentru ventilator, dar ma intreb daca sa fac un panou complet cu grila inclusa sau doar grila si sa-i dau o vopsea panoului. Mai mai gandesc la asta. Editat Mai 26, 2023 de zvonacfirst Link spre comentariu
cipcirip Postat Mai 27, 2023 Partajează Postat Mai 27, 2023 (editat) Puteti incerca o gaura mare cu o carota corespunzatoare, apoi aplicat o grila din sarma pentru protectie. p.s. Acum am vazut, gaura ati dat-o. Folositi un grilaj de protectie ventilator, din sarma cromata. Editat Mai 27, 2023 de cipcirip Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Mai 27, 2023 Partajează Postat Mai 27, 2023 (editat) https://www.magazinulcuscule.ro/scule/uz-casnic/taiere-si-aschiere/scule-gradina/fierastraie/lame/bomfaier/vorel/27575-panza?gclid=EAIaIQobChMIyYzCt9mV_wIVv4CDBx2Whw5_EAQYAyABEgLofvD_BwE panza diamantata pentru bonfaier Se poate adapta si pentru traforaj(capetele sunt prinse n papuci) Editat Mai 27, 2023 de Sandu 64 Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 27, 2023 Autor Partajează Postat Mai 27, 2023 1 oră în urmă, cipcirip a spus: Folositi un grilaj de protectie ventilator, din sarma cromata. Nu am dar am sa incerc unul printat 3D deocamdata. Acum 39 minute, Sandu 64 a spus: panza diamantata pentru bonfaier Am analizat si optiunea asta dar peste tot este prezentata ca o solutie pentru taierea altor materiale, gen ceramica, sticla, faianta, etc. Dar a mers destul de bine si solutia mea, mi-a luat 30 de min sa tai o lungime de cca 450mm. Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Mai 27, 2023 Partajează Postat Mai 27, 2023 (editat) Am folosit la tabla si merge ,e rotunda taie ca traforaju Informatia poate fi utila pentru altcineva Editat Mai 27, 2023 de Sandu 64 Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 27, 2023 Autor Partajează Postat Mai 27, 2023 Acum 46 minute, Sandu 64 a spus: Informatia poate fi utila pentru altcineva Este bine de stiut. Chiar si mie imi este utila confirmarea ca merge. Am avut intentia de a incerca dar am citit specificatiile si am fost reticent. Am sa cumpar cand imi cad in mana asemenea "panze". Probabil ca nu este asa de productiva, ma gandesc ca anvansul taieturii ar fi mai lent, dar posibil sa fie o metoda mai precisa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum