Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator formator de implsuri

Vizitator kta

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vintiloanea Ionut Cosmin

2

• vsurducan

1

Daca traductorul scoate semnal digital, cel mai simplu formator este triggerul Schmitd.Problema este de este nevoie de formator ? Probabil lungimea cablurilor de la traductor ?Daca da, atunci modul de preluare de pe traductor este defectuos.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

cam la asa ceva lucrez si eu la proiectul de diploma in austria. Voi posta ceva sceme cu formatoare de impulsuri fara trgger, numai cu ceva porti logice, tranzistori ordinari si A.O. tot secretul sta in alimetarea circuitului cu tranzistori sincer mi-ar trebui o schema cu trigger schmidt pentru experimente.mie imi trebuie ca durata impulsului (semnalului dirac) obtinut la out sa fie <1?S.

Link spre comentariu

inca mai lucrez la circuit, sunt cu el in faza de proiectare rezultatele experimentelor de pana acuma sunt 50% multumitoare.in curand voi poste si ceva scheme cu circuitul, inca ma mai documentez!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări