spik Postat Mai 19, 2023 Partajează Postat Mai 19, 2023 Ziua buna, Stie cineva daca transformatorul de alimentare de la mag Kashtan negru se potriveste la Kashtan1? Multumesc frumos. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 19, 2023 Partajează Postat Mai 19, 2023 spik.Numai cine a reparat toate tipurile ştie exact.Totuşi poţi pune poze după trafuri?Aşa s-ar putea verifica la ruşi echivalenţa sau nu... Kashtan negru ar fi varianta fără niciun nr după denumire şi cu vumetre pe ac?Aşa ceva am eu,da' am rătăcit schema. În principiu magurile astea sunt derivate din Jupiter 203 stereo cred şi ar avea trafuri TC80-x."X" ar fi nr variantei TC80... Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 19, 2023 Partajează Postat Mai 19, 2023 (editat) Acu m-am uitat prin arhivă.Kashtan are traf TC80-7 iar Kashtan 1 are ТП100-7.Din start zic că nu sunt echivalente. Primul e de 80 VA iar celălalt 100VA. Editat Mai 19, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 19, 2023 Partajează Postat Mai 19, 2023 spik.Vezi pe olx că iar au dezmembrat unii Kashtane.Dacă ai nevoie posibil sâ găseşti unul.Dă căutare cu "kashtan olx" pe Google. Un exemplu în link: https://m.olx.ro/d/oferta/vand-piese-pentru-magnetofoanele-kashtan-kashtan-1-majak-IDfIM8K.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum