Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inverter MMA 300

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

R3-R6 10 ohmi

R1-R4 5,1ohmi. Poti pune 4,7.

Imi poti spune te rog ce capacitate are C1?

C2 cel lipsa este identic cu C1. Eu banuiesc cam ce valoare ar fi acolo, dar intreb mai mult de curiozitate. 

Editat de mac01
Link spre comentariu

Asa ma asteptam si eu 470pf....1nF. Nu-i neaparat nevoie de ei acolo...tranzistoarele dicteaza ...e preferabil in locul lor sa pui niste rezistente de 5-10k....vad ca nu sunt puse acolo. Poate or fi pe partea cealalta...intre G-E tranzistoarelor.

Merci.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Eu am un almaz cu   și atatsez și schema .

Am refăcut total circuitele (diode și rezistente) și inclusiv igbt.

Problema tot la condensatoare e și la mine C60 pe schema .

Unu are 10 pf și unul e devalorizat ,când are 3pf,când 500nf și valori aiurea. Chiar nu le știu valorile,sa pun o rezistenta de 10k? Iar încă o problema pe  diodele schottky ss14  (D14 și D51 pe schema)măsurat îmi conduce în ambele părți deși diodele sunt noi.Repet IGBT-uri le sunt de asemenea noi

kin.jpg

Link spre comentariu

Cu schema electronica in fata si nu intelegi de ce diodele conduc in acelasi sens la masuratoare?

Deoarece dioda este inseriata cu o rezistenta de 5ohmi iar ambele sunt calarite de o rezistenta de 10 ohmi. Tu practic masori o rezistenta de 15 ohmi dar pe domeniul diode al aparatului de masura. Scoate rezistenta de 5 ohmi afara si ai sa vezi ca dioda nu mai masoara in ambele sensuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări