trasorv Postat Mai 18, 2023 Partajează Postat Mai 18, 2023 Bună ziua, vreau să cumpăr un furtun de udat grădina dar realmente nu știu de care. Tot ce știu este că am nevoie de vreo 40m de furtun care să nu se gâtuie, să nu se răsucească, să nu facă noduri, nu vreau să mă chinui jumătate de oră să îl întind. Bineînțeles că nu vreau să dau o avere pe un furtun, 300 de lei ar fi suficient zic eu. Ce îmi recomandați să cumpăr ? Link spre comentariu
cdinu332 Postat Mai 18, 2023 Partajează Postat Mai 18, 2023 (editat) https://www.hornbach.ro/p/furtun-comfort-flex-1-2-50-m/6083581/ La lungimea asta este inevitabil sa nu faca vreo bucla. Eu folosesc ce ti-am indicat in link si il am pe un tambur. Se gasesc si cuplaje rapide pentru el tot de la aceeasi firma Gardena. Editat Mai 18, 2023 de cdinu332 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Mai 18, 2023 Partajează Postat Mai 18, 2023 Acum 22 minute, trasorv a spus: care să nu se gâtuie, să nu se răsucească, să nu facă noduri, Eventual sa dea si apa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum