Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de ajutorul comunitatii

Postări Recomandate

Cam tot ce am citit este absurd sau ilegal ... si oricum incert ca rezultat.

Nu ai dreptul de a lua tu masuri coercitive intr-un stat democrat, asta se cheama "vigilante" si este ilegal.

Deci sigur ca merita sa insisti pe langa cei care legal trebuie sa rezolve problema.

INSA - pentru copila poti rezolva imediat si cu rezultate bune, fara a construi cine-stie-ce arma sonica.

Solutia este o pereche de casti cu noise-cancelling - special facuta pentru asa-ceva, are o arie de microfoane / o droaie de procesare 3D desteapta si niscai difuzoare - nu sunt ieftine, dar nici imposibil pentru propiul copil.

Si ia un model bun, chiar daca este mai scump, vezi si review-urile existente.

Spre exemplu in avion nu mai auzi motoarele / sau , daca le ai pe urechi, vezi ca oamenii iti vorbesc dar nu receptionezi absolut nimic. Ce am folosit eu era ceva destul de scump si printre cele mai bune, dar repet nu este ceva prohibitiv, daca ai suficienta motivatie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 4 minute, telefunken a spus:

Vor afecta si persoane dincolo de locuinta manelistului. Probabil ca vor afecta si pe cel care le produce.

Vezi de treaba, nimeni nu face asa ceva. Astea-s din ciclul, stau pe prispa, curăț pusca si vorbesc prostii. 

Link spre comentariu

doru3160.Prima dată am auzit la "Şopârla liberă" că s-a bănuit utilizarea infrasunetelor la o ambasadă din Cuba.Mai apoi,tot  la ăştia,a fost un reportaj cu analizarea infrasunetelor ce afectau nişte angajaţi dintr-o clădire din Paris.Aia a fost ceva accidental.

Sunt convins că druckerii războaielor au studiat şi au arme bazate pe infrasunete.Acu depinde ce eficienţă au...

Am văzut pe net,de ex,cum un general îi contrazicea pe unii referitor la sistemele de bruiere pe avion.Spunea că dacă ar fi făcute eficiente,la puteri mari,s-ar duce dracu piloţii!Cam aşa cred că e şi cu infrasunetele...

Link spre comentariu
Acum 53 minute, BRANCA a spus:

doru3160.Prima dată am auzit la "Şopârla liberă" că s-a bănuit utilizarea infrasunetelor la o ambasadă din Cuba.Mai apoi,tot  la ăştia,a fost un reportaj cu analizarea infrasunetelor ce afectau nişte angajaţi 

De la aia cu multiple posibilitati, la cineva care vrea sa faca asta pe genunchi in bucatarie, e distanta mare. Te supara manelistul? Arde-i una in barba si garantez ca nu mai face, ba isi vinde si sculele. 

Link spre comentariu

Nu poți face așa ceva, infractorii au mai mute drepturi decât oamenii corecți. Eu îi propun să redea prin megafon KLF cu ,,3 AM Eternal,, la volum maxim de câte ori bagă ăla manele.Efect garantat...deși piesa cere ceva difuzoare de bass.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări