Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif ta

Vizitator nanutza

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• caty

1

• zal

1

Top autori în acest subiect

Incearca sa folosesti corect Limba Romana.Poate fi greu la inceput. max2500, behringer ep2500, ta-ul asta, tapco toate fac parte din aceeasi categorie, scule ieftine care isi fac treaba.

Link spre comentariu

Multe din parerile altora sunt vorbe in vant ....Nu au vazut in viata lor un amplificator sau vorbesc din pozele vazute si multe altele . Tu insa ai putea sa ne spui parerea ta despre amplificator , mai ales ca il si detii . Cu ce mixer il ataci , cum se comporta , clip si tot felu de alte chestii interesante sau daca ai putea sa il desfaci sa ne spui ce dimensiuni are traful , in ce clasa lucreaza amplificatorul si daca ai putea sa ii faci un test cum ia facut Sharky Phonicului MAX2500 . Cu ocazia asta mai inchidem multe guri rele . De unde l-ai cumparat ?

Link spre comentariu
Vizitator nanutza

dau in el cu un mixer mc cript 5c/2.,nu e cine ce stie ce ..dar imi fac treaba cu el ..

poze cu interiorul amplifului:

http://img512.imageshack.us/my.php?image=tamp1gq1.jpg

http://img61.imageshack.us/my.php?image=tamp2vw9.jpg

knd o sa imi aduc ..o parte din scule..o sa il masor in punte..dar am inteles de pe alte siteuri k ar avea 1,8 kw....dar nu cred pana nu vad io ..

l-am luat din ploiesti de la piamuzik..si ma dus la 1250 roni..

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator nanutza

salut. din ianuarie de cand am luat TA ul 2400.eram foarte incantat de el, apoi am schimbat si mixeru cu un djx 700(de atat am avut bani in luma martie) ,apoi a urmat un crossover dcx 2496 . dupa 6 luni de cand l-am cumparat au aparut si problemele: un fulger exact intre blocul meu si cel de vizavi mi-a stricat pc -ul|(explodat toti condensatorii de pe placa de baza),cand am dat drumul la amplificator a 2 a zi surpriza canalul A mergea perfec iar canalul B intra protectia si statea ledul de clip mereu aprins .L-am dus la garantie si mi-au dat alt amplificator tot TA 2400 .Acum la un an si o luna de cand l-am cumparat alta problema cu el, canalul B intra mult mai repede in clip decat canalul A,am inversat cablurile de semnal,am eliminat dcx ul ,inversat boxele, am probat mixerul decat pe canalul bun al amplificatorului( ca sa elimin posibilitatea ca mixerul da semnal inegal pe iesire) . Am incercat sa dau si semnal mai mic din mixer si sa merg cu potentiometrul la amplif la ora 3 si face la fel. Din cate am inteles mai multi posesori de TA au aceasta problema.Urmeaza sa il duc iara la garantie si dupa ce il repara la vanzare cu el,mai pun diferenta si trec la un ecler.

Link spre comentariu
Vizitator nanutza

nu am cum sa il masor ca ar insemna sa pierd garantia la el, cana l-am dus prima oara la garantie au facut cei de acolo gura mare pt k li s-a parut ca fusese desfacut (pe buna dreptate doar io il desfacusem si i-am tras cateva poze) si pe cel nou care mi l-au dat din cauza ca nu au putut sa il faca pe al meu nu o sa il mai desfac pt ca o sa pierd garantia la el.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator costa

interesanta discutie ... eu lucrez cu 2 t.amp-uri ....un 600 si un 1400 .... am insa un behringer ep 1500 .... in fine ... ideea e ca eu chiar le folosesc , pt o firma de sonorizari ... sunt bune, isi fac treaba ... la banii lor as putea spune ca sunt chiar "senzatie" . Nu am avut probleme cu nici unu pana acum .... ideea e ca eu le desfac periodic si le curat de praf .... le transport in rack-uri...le las sa se distreze pe boxe destul de bune ... :dans:

Link spre comentariu
Vizitator costa

un lucru va mai spun ... e foarte important pentru la ce folosim un amplif ... in casa ? intr-un bar ? o firma de sonorizari ? sau ... e foarte important ... un astfel de amplif. t.amp sau ep de la behringer (si exemplele pot continua) nu se aude bine in casa ... astea sunt puteri ... nu sunt amplifuri de camera ...nu au fidelitatea unui amplif de camera si spun asta pt ca am si amplifuri de camera ... in concluzie eu zic sa va ganditi bine la ce folositi un amplif inainte de a-l cumpara ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări