Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Card SD 2GB

Vizitator Stelian

Postări Recomandate

Vizitator Stelian

Am cumparat un card de memorie de 2 GB pentru aparatul foto. Aparatul foto nu il vede iar calculatorul il vede de 1 GB. Stie cineva cum trebuie formatat pentru a fi vazut la intreaga capacitate? Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

3

• radue

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

Cand l-ai cumparat te-ai uitat in manualul camerei sa vezi daca recunoaste asa marime ( 2 GB ) ?Te intreb pt ca daca e mai vechi ai sanse sa nu-l recunoasca.Oricum, formateaza-l si vezi dupa daca merge.

Link spre comentariu

ori e defect SD-ul, ori e de 1 giga real!!!adic? ai luat o mic? ?eap?...ca s? te convingi, caut? pe situl produc?torului SD-ului ceva utilitare de formatare, etc. ?i dac? ai un writer/reader pe usb, caut? ?i pentru ?la ceva drivere sau utilitare, tot pe situl produc?torului s?u.dac? tot nu merge, ?i SD-ul e luat de nou, cu garan?ie ?i chitan?? din magazin, po?i încerca s?-l schimbi... eventual o mic? aluzie la OPC ar face minuni!!! :yawinkle:

Link spre comentariu

Nu e tzeapa, si nici de la formatare nu e. Cardul este de 2 GB dar cititorul tau de carduri e mai vechi si nu stie sa citeasca un card mai mare de 1 GB. Zi mersi ca macar camera il vede de 2 GB.Fa rost de alt cititor de carduri. Inainte sa-l iei asigura-te ca citeste si cardul tau de 2 GB.

Link spre comentariu

Am cumparat un card de memorie de 2 GB pentru aparatul foto. Aparatul foto nu il vede iar calculatorul il vede de 1 GB. Stie cineva cum trebuie formatat pentru a fi vazut la intreaga capacitate? Va multumesc.

RoGeorge, ia citeste mai atent!!! :rock:
Link spre comentariu

Aaaa... in cazul asta trebuie sa schimbi si aparatul foto si cititorul de carduri, trebuie sa schimbi tot, intelegi? Tot! Eu am un Minolta Z1 si am trecut prin aceleasi chinuri ca si tine. Schimba tot, nu mai ezita. Schimba! Schimbaaa! Totuuuul! Glumeam, ia-ti un card mai mic. :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări