yo9hrb Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 Salutare, A vazut cineva un GU81 functionand in pozitie orizontala? In cutia pe care o am disponibila nu are loc pe verticala. Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 (editat) Merge numai vertical.... Faci gaura, iese tubul in sus, oricum tre sa circule aerul, incalzirea e mare... Si arată bine... Pus pe capacul de sus ar fi cel mai simplu.... si arătos.... Dar este nevoie de asa putere? 73 Editat Mai 15, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 15, 2023 Autor Partajează Postat Mai 15, 2023 Nu e nevoie de asa putere, dar exista tubul si nu l-as lasa sa stea degeaba, cum sta de vreo 3-4 ani. De regula lucrez cu cei 100W pe care-i are FT-ul. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 (editat) Da, am lucrat pe vremuri la unu pentru radioclub si apoi am facut trafic cu el. A fost pus cu latura inalta a anodului pe vertical in ideea ca s-ar putea deforma grilele, nu stiu daca a ajutat sau nu insa a mers ani de zile la nivel de 800-1,2kW putere absorbita. E ceva mare deosebire fata de PL500, dimensiunea si lungimea grilelor si a filamentului mai ales, incalzire directa vs indirecta insa pe incercate merge. Editat Mai 15, 2023 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 Acum 4 minute, Ion_Bumbu a spus: Da, am lucrat pe vremuri la unu pentru radioclub si apoi am facut trafic cu el. A fost pus cu latura inalta a anodului pe vertical in ideea ca s-ar putea deforma grilele, nu stiu daca a ajutat sau nu insa a mers ani de zile la nivel de 800-1,2kW putere absorbita. E ceva mare deosebire fata de PL500, dimensiunea si lungimea grilelor si a filamentului mai ales, incalzire directa vs indirecta insa pe incercate merge. Este o solutie...... "oficial " se necesita pozitia verticala. Dar merge cu anodul pe verticala , filamentul se va lungi in acelasi plan si nu va face scurt cu grilele..... Tensiunea anodica mai poate face surprize...asa ca atentie... Tuburile din seria 4CXxxx mi se par mai eficiente energetic si merg la frecvente muuuult mai mari.... Link spre comentariu
grosu99 Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 GU81M se foloseste in pozitie verticala. Pl500 e un flintic pe linga GU81 ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum