Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cont e-mail la hotmail :(

Vizitator

Postări Recomandate

Am avut un e-mail account la http://www.hotmail.com cu mult inainte ca hotmail sa fie cumparat de microsoft. Acum am incercat sa intru (dupa cateva saptamani) si constat ca toate mail-urile vechi nu mai sunt, a aparut o panarama noua de Windows Live acount si nu mai am nimic din e-mail-urile vechi.

Daca asta chiar este adevarat si nu imi pot recupera e-mail-urile pe care le tin de mai bine de 10 ani la hotmail, jur sa lupt de azi inainte impotriva imperiului microsoft!

Mai are cineva cont la hotmail, cum faceti sa va cititi vechile e-mail-uri?

Pls help, sunt disperat, va rog ajutor, cum fac sa imi recapat e-mail-urile de pe hotmail?

Bineinteles ca mai am un account pe Yahoo si altul pe Google (care merg perfect), dar asta de pe hotmail era cel mai vechi... :(

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo6ghd

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

salutare. eu am cont si pe hotmail si imi merge fara probleme. am mail-uri si din 2003. singura diferenta este fereastra de logare. cam atat. incerca vezi poate tastezi ceva gresit la parola. sau poate pt ca nu l-ai mai folosit de mult poate a fost sters contul.73! de yo6ghd

Link spre comentariu

Interesant ce spui!

User-ul si parola sunt corecte, ca dovada faptul ca sunt primit si log-at corespunzator.

Nu exista niciun avertisment cum ca mi-a expirat account-ul sau ceva similar, doar ca am un singur e-mail in inbox... ala prin care mi se anunta mareata facilitate winlive, dar eu sunt membru hotmail din sept 1997. Tot de atunci aveam si primele e-mail-uri. Niciodata nu am depasit cativa mega per total, intr-adevar nu m-am logat in ultimele 2-3 luni, inteleg sa-mi dezactiveze contul dar nu inteleg sa-mi stearga e-mail-urile.

yo6ghd esti un fericit daca ai mail-uri din 2003. Iti recomand sa le salvezi cat mai repede (outlook care vine cu windows-ul, nu cel din pachetul de MS Office, putea sa download-eze tot de pe hotmail) si sa iti gasesti alt host gratuit pentru e-mail-uri, gen yahoo sau google sau orice altceva, pana nu patesti ca mine... :(

P.S. Asta imi aduce aminte de vechi necazuri: de fiecare data cand mi se ardea un Hard Disk mi se parea ca este sfarsitul lumii (din cauza informatiilor pierdute, nu din cauza pretului HDD-ului), dupa care in 2-3 zile constatam ca de fapt tot ce pastrasem ca foarte important nu avea cine stie ce valoare dar viata continua sa curga impasibila la mica si meschina mea tragedie!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări