Vlad22 Postat Mai 12, 2023 Partajează Postat Mai 12, 2023 Salut! Sunt nou pe forum. Mă poate ajuta și pe mine cineva pentru a face un proiect care constă în: construirea unui barometru format din placă electronică, senzor pentru măsurarea presiunii atmosferice, LCD Display pe care să se afișeze valori numerice și grafice recepționate de senzor, chip pentru procesarea datelor, LTT USB pentru comunicarea cu software de programare al chip-ului și, eventual o sursă de alimentare în cazul în care tensiunea asigurată de calculator nu este suficientă. Vă mulțumesc anticipat! Link spre comentariu
daniels Postat Mai 12, 2023 Partajează Postat Mai 12, 2023 Catuta pe net dupa BME280 sau BMP280. Sunt o multime de proiecte Link spre comentariu
Vlad22 Postat Mai 13, 2023 Autor Partajează Postat Mai 13, 2023 Acum 14 ore, daniels a spus: Catuta pe net dupa BME280 sau BMP280. Sunt o multime de proiecte Mulțumesc! M-am uitat și găsesc proiecte numai cu plăci integrate, și tema proiectului precizează că nu am voie să folosesc plăci integrate. Trebuie să lipesc eu pe o placă electronică componentele. Poți să-mi indici un cuvânt cheie după care să-mi caut proiecte ce nu folosesc plăci integrate? Link spre comentariu
daniels Postat Mai 13, 2023 Partajează Postat Mai 13, 2023 https://simple-circuit.com/pic16f877a-bme280-sensor-ccs-c/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum