roxiboroiu Postat Mai 11, 2023 Partajează Postat Mai 11, 2023 Va rog dacă se poate, sa ma ajutati cu -display de 7 inch, cu 40 de pini, seria et0700c1dh6, menționez ca trebuie sa fie touch, e pentru un cuptor Hobart Precijet. Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Mai 11, 2023 Partajează Postat Mai 11, 2023 Locul topicului e la Bazar, dat fiind că vreți să cumparați un lucru.Sansele de a-l găsi sunt reduse, doar dacă cineva are un astfel de cuptor casat sau grav defect și nu-l mai poate repara la un preț rezonabil.Mai degrabă caută-l pe Aliexpress, direct din China.Va dura mai mult transportul, dar ai sanse mari să ìl găsesti.... Link spre comentariu
roxiboroiu Postat Mai 11, 2023 Autor Partajează Postat Mai 11, 2023 5 minutes ago, validae said: Locul topicului e la Bazar, dat fiind că vreți să cumparați un lucru.Sansele de a-l găsi sunt reduse, doar dacă cineva are un astfel de cuptor casat sau grav defect și nu-l mai poate repara la un preț rezonabil.Mai degrabă caută-l pe Aliexpress, direct din China.Va dura mai mult transportul, dar ai sanse mari să ìl găsesti.... 16 minutes ago, roxiboroiu said: Va rog dacă se poate, sa ma ajutati cu -display de 7 inch, cu 40 de pini, seria et0700c1dh6, menționez ca trebuie sa fie touch, e pentru un cuptor Hobart Precijet. Multumesc! Scuze ca nu am plasat corect, am cautat pe e-bay si e-mailuri in China, nicicum nu il gasesc. Multumesc! Link spre comentariu
Marian Postat Mai 11, 2023 Partajează Postat Mai 11, 2023 Cred ca mai degraba gasesti pe Aliexpress. Eu de acolo am luat un display pentru o navigatie, ca pe ebay nu-l gaseam. Link spre comentariu
roxiboroiu Postat Mai 11, 2023 Autor Partajează Postat Mai 11, 2023 Am incercat si pe Aliexpress! Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate