Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rugaminte achizitionare display

roxiboroiu

Postări Recomandate

Va rog dacă se poate, sa ma ajutati cu -display de 7 inch, cu 40 de pini, seria et0700c1dh6, menționez ca trebuie sa fie touch, e pentru un cuptor Hobart Precijet. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• roxiboroiu

3

• Marian

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Locul topicului e la Bazar, dat fiind că vreți să cumparați un lucru.Sansele de a-l găsi sunt reduse, doar dacă cineva are un astfel de cuptor casat sau grav defect și nu-l mai poate repara la un preț rezonabil.Mai degrabă caută-l pe Aliexpress, direct din China.Va dura mai mult transportul, dar ai sanse mari să ìl găsesti....

Link spre comentariu
5 minutes ago, validae said:

Locul topicului e la Bazar, dat fiind că vreți să cumparați un lucru.Sansele de a-l găsi sunt reduse, doar dacă cineva are un astfel de cuptor casat sau grav defect și nu-l mai poate repara la un preț rezonabil.Mai degrabă caută-l pe Aliexpress, direct din China.Va dura mai mult transportul, dar ai sanse mari să ìl găsesti....

16 minutes ago, roxiboroiu said:

Va rog dacă se poate, sa ma ajutati cu -display de 7 inch, cu 40 de pini, seria et0700c1dh6, menționez ca trebuie sa fie touch, e pentru un cuptor Hobart Precijet. Multumesc!

Scuze ca nu am plasat corect, am cautat pe e-bay si e-mailuri in China, nicicum nu il gasesc. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări