Ion_Bumbu Postat Mai 12, 2023 Partajează Postat Mai 12, 2023 Acum 35 minute, doru3160 a spus: Asta tot de pe stadion am aflat. Da, cam asa vad ca este sursa de informare daca se pune egal intre cei din industria alimentara si cel de motorina, probabil doar gustul difera... Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 12, 2023 Partajează Postat Mai 12, 2023 Acum 3 minute, Ion_Bumbu a spus: Da, cam asa vad ca este sursa de informare daca se pune egal intre cei din industria alimentara si cel de motorina Când doua procese sunt similare, nu înseamnă că se pune semnul egal. Se folosesc stabilizatori dedicați fiecărei ramuri, dar dacă asa vreți sa considerați, cine sunt eu sa contrazic. Mulți vad, putini pricep. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 12, 2023 Partajează Postat Mai 12, 2023 Dece nu intrebati chat-gpt-ul cit poate fi stocata? Este o intrebare din categoria in care el ar trebui sa ea cele mai bune raspunsuri. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 12, 2023 Partajează Postat Mai 12, 2023 (editat) Cu aditiv 18-24 luni. Din cauza componentei bio se reduce termenul de folosire a motorinei, inainte o puteai pastra cu anii fara probleme. Asta "eco" din ce tin minte 6 luni are termen de pastrare normala fara depreciere dupa aia incep tot felul de depuneri si ceva microorganisme pe filtre si in rezervor. La Dieselul meu nu se simte nimic insa ala e o joarsa care merge fara probleme cu ulei alimentar. Editat Mai 12, 2023 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Postări Recomandate