Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lampă led care rămâne aprinsa daca opresc de la întrerupător!

Postări Recomandate

Bună ziua vă rog dacă mă poate ajuta cineva,am o lustră led modelul acela cu 6 cercuri ca la audi,problema este că atunci când este stinsă din intrerupător rămâne slab aprinsă,am pus lampa de control pe firele care ies din tavan pe doua fire nu am curent doar pe un singur fir am curent,cineva mi-a zis să inversez firele din tablou de la siguranta de lumina ca sa vină curentul doar până la intrerupător,ce este de făcut?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

S-a mai discutat asta, ledurile sunt foarte sensibile şi se aprind slab și de la un curent rezidual infim, preluat capacitiv din firele apropiate.

Ia un condensator de 0,47uF/400Vc.a. şi montează-l direct la bornele lustrei, între fază şi nul şi ai scăpat de lumina aia..

Link spre comentariu
Acum 21 ore, validae a spus:

S-a mai discutat asta, ledurile sunt foarte sensibile şi se aprind slab și de la un curent rezidual infim, preluat capacitiv din firele apropiate.

Ia un condensator de 0,47uF/400Vc.a. şi montează-l direct la bornele lustrei, între fază şi nul şi ai scăpat de lumina aia..

Multumesc

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări