Raul1986 Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 Salutari tuturor de pe acest frumos forum. Sunt nou pe site si am vazut ca exista multe persoane binevoitoare cu experienta in electronica. Detin un AS 2020 amplificator romanesc. Acesta functioneaza pe un canal. Celalalt cred ca are siguranta arsa pentru ca potentiometrele sunt foarte murdare creeand distorsiuni/pocnituri tari in boxe iar cred ca din acel motiv o siguranta pe acel canal e arsa. Ceea ce as vrea este urmatorul lucru : contra cost as dori ca acest amplificator sa fie un pic “modernizat” De pilda condensatorii de filtraj/ schimbati, zgomotul de fond micsorat si potentiometrii ori schimbati/curatiti bine. locuiesc in jud Sibiu si m/as putea deplasa sa zic 50-100 km pentru a lua legatura cu un meserias Multumesc frumos, cu respect Raul ! Link spre comentariu
florinmar Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 Acum 7 ore, Raul1986 a spus: Salutari tuturor de pe acest frumos forum. Sunt nou pe site si am vazut ca exista multe persoane binevoitoare cu experienta in electronica. Detin un AS 2020 amplificator romanesc. Acesta functioneaza pe un canal. Celalalt cred ca are siguranta arsa pentru ca potentiometrele sunt foarte murdare creeand distorsiuni/pocnituri tari in boxe iar cred ca din acel motiv o siguranta pe acel canal e arsa. Ceea ce as vrea este urmatorul lucru : contra cost as dori ca acest amplificator sa fie un pic “modernizat” De pilda condensatorii de filtraj/ schimbati, zgomotul de fond micsorat si potentiometrii ori schimbati/curatiti bine. locuiesc in jud Sibiu si m/as putea deplasa sa zic 50-100 km pentru a lua legatura cu un meserias Multumesc frumos, cu respect Raul ! Salut eu te pot ajuta dar sunt din bucuresti .este un amplificator destul de bun .0790489629 /sau alt coleg din sibiu Link spre comentariu
Vittorino Postat Mai 10, 2023 Partajează Postat Mai 10, 2023 Daca aveti nevoie de refacere cablaj, aveti atasat un pdf pentru metoda toner transfer... BAFTA! AS2020pcb-mirror.pdf Link spre comentariu
draudio Postat Mai 10, 2023 Partajează Postat Mai 10, 2023 Am gasit un subiect interesant pentru modernizare As2050: DP0135 - New AS2050 - 2015 HiFi Audio Amplifier - "donpetru" projects - Portalul Tehnium Azi (tehnium-azi.ro) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum