Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru EMI

emiliah

Postări Recomandate

Buna ziua! Am nevoie de puțin ajutor. Pot sa recunosc ca nu ma prea pricep, însă trebuie sa fac aceasta lucrare. 
Doresc sa proiectez un filtru pentru reducerea interferențelor electromagnetice induse de un convertor DC-DC, in banda de frecventa 150 kHz-30 MHz. 
Convertorul funcționează la o frecventa de comutare de 20kHz cu o putere de ieșire de 740 W. 

Mai jos voi atașa schema convertorului (deși eu nu trebuie sa proiectez convertorul, dar pentru a intelege despre ce e vorba) și de asemenea schema filtrului și schemele pentru mod comun și mod diferențial.

Eu vreau sa evidențiez atenuarea interferențelor, am de asemenea și cum ar trebui sa arate graficele, însă nu reușesc nicicum sa afișez acele grafice in ORCAD sau PROTEUS. Poate este cineva care știe cum sa lucreze in acestea. 
De asemenea, as avea nevoie și de niște explicații asupra filtrului, orice este util.
Am inserat si schemele in Proteus realizate de către mine, poate nu sunt Ok și trebuie ceva modificat.
Va mulțumesc din suflet!

jcLa4Iw.png

ffdp3is.png

GJE5ikd.png

mRYRRLr.png

exPpFGb.png

GbWnWPp.png

rMTSQGO.png

pHo4nWj.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emiliah

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări