ionutz2013 Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Am intrat in posesia unui asus k52j cu procesor i3. Care initial era mort nu facea absolut nimic. L-am reparat sa fie functional, dar se pare ca tastatura e dusa. A avut urme de lichid atat prin el cat si in tastatura. Intrebarea mea e de unde pot lua o taststura pentru el la pret mic? M-am uitat pe net si am gasit numai preturi mari. Stie cineva unde pot gasi dezmembrari cu piese ieftine? As mai avea nevoie si de carcasa de la display care este rupta( lipseste o parte din rama vreo 10cm. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Pentru anunțuri de cumpărare exista o secțiune dedicată în cadrul forumului. Pentru angheboate vândute la suprapreț exista arhicunoscutele site-uri așa zis de licitații online unde găsești uneori ce dorești, nu pot pune link deoarece nu au plătit reclamă către Elforum! Am căutat pe site-ul din 3 litere, dacă nu îi știi numele înseamă ca azi ai descoperit internetul și nu ai ce face cu tastatura, iar în primul anunț tastatura costa 49 lei. Pentru un preț mai mic încearcă să negociezi sau sa ii pui o tastatura externa găsită pe jos. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 7, 2023 Autor Partajează Postat Mai 7, 2023 (editat) Acum 47 minute, Stefan a spus: Pentru anunțuri de cumpărare exista o secțiune dedicată în cadrul forumului. Pentru angheboate vândute la suprapreț exista arhicunoscutele site-uri așa zis de licitații online unde găsești uneori ce dorești, nu pot pune link deoarece nu au plătit reclamă către Elforum! Am căutat pe site-ul din 3 litere, dacă nu îi știi numele înseamă ca azi ai descoperit internetul și nu ai ce face cu tastatura, iar în primul anunț tastatura costa 49 lei. Pentru un preț mai mic încearcă să negociezi sau sa ii pui o tastatura externa găsită pe jos. Cu 49 lei am gasit si eu. Puteam sa o iau nu sa caut pe forum sau pe net mai departe. Nu are decat sa stea 49 000 de ani cu ea pana o cumpara cineva. Ps: cand am descoperit eu internetul nici nu exista Elforum. Editat Mai 7, 2023 de ionutz2013 Link spre comentariu
modoran Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Eu zic sa duci laptopul la reciclare si gata. Sau il vinzi tot in targul ala de unde l-ai cumparat asa cum este Ceri si tu 10 - 15 lei pe el. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 (editat) ai probleme la mansarda daca 49lei ti se pare mult,o gasesti cu 80-10lei noua,o tastatura de laptop nu va costa niciodata cat o chinezarie pentru pc 20-30lei aveti unii un stil de a va stabili niste preturi precum cei ajutati social si fara minte,genul ala de client ce vine la reparat cu un tv cumparat din tårg cu 50lei,si se asteapta sa.l repari cu 20-30lei,ca vezi doamne cum sa dea el pentru reparatie mai mult decat a dat pe tv Editat Mai 7, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Acum 32 minute, iuliantv a spus: aveti unii un stil de a va stabili niste preturi Asta la cumpărare... stai sa vezi la vânzare cum e. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Acum 9 minute, doru3160 a spus: Asta la cumpărare... stai sa vezi la vânzare cum e. la vanzare e pret de +sau - 10lei fatå de unul nou Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Inca nu v-ati obisnuit cu el? Toate gunoaiele stranse, reparate pe genunchi si puse la vanzare cu preturi astronomice. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 7, 2023 Autor Partajează Postat Mai 7, 2023 Decat jicniri si alte porcarii mai bine lipsa. Nu imi pierd vremea sa citesc astfel de mesaje. Pentru cine are astfel de pareri sa si le tina acasa. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 cand faci ,bosorogi,oameni ce ar putea fi parintii nostrii e mai mult decat o jignire,daca tu nu ai respect pentru parinti sau bunicii tai,e problema ta,o tii pentru tine,sau e insuportabil sa ti se plateasca cu aceeasi monedå?comporta.te ca un om ,asta daca nu vrei sa ti se inchidå toate postarile ce nu respecta bunele maniere Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 7, 2023 Autor Partajează Postat Mai 7, 2023 Ce legatura are laptopul cu alte subiecte? Aici discutam despre reparatia laptopului nu de alte discutii inutile. Link spre comentariu
Postări Recomandate