Filip Postat Mai 6, 2023 Partajează Postat Mai 6, 2023 Salut, am schimbat displayul la un Samsung a51 și acum se descarca ff repede bateria chiar și dacă telefonul este închis... M-am gândit ca a îmbătrânit bateria am schimbat-o cu una originala și la fel face... Care ar putea fi cauzele? Link spre comentariu
modoran Postat Mai 6, 2023 Partajează Postat Mai 6, 2023 Alimentează din sursa reglabila și vezi cat consuma in gol, apoi schimbi ce se incalzeste Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Eu cred ca nu are legatura cu lcd . Este alta problema ,cauta eventuale urme de contact cu lichid . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Daca e inchis si se descarca bateria repede atunci ce treaba are display cu aceasta problema , are alta probleme de se descarca bateria Link spre comentariu
modoran Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Defectul a fost provocat atunci când s-a schimbat displayul cel mai probabil. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Bateria e aceeasi sau cu ocazia asta s-a schimbat si "dânsa"? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 (editat) Schimbat doar display sau ansamblul complet display + rama? Bateria este lipita de acea rama,de fapt sasiul telefonului sa spun asa,daca nu este dezlipita cu grija se deformeaza toata Asta cred ca implica defectiuni mecanice in ea rezultand o baterie defecta. Am intalnit la unele telefoane cu acelasi stil de lipire a bateriei unele baterii de ziceai ca-s facute din ceara sau plastilina asa de maleabile erau dupa interventia unor meseriasi. Nu spun ca erau umflate sau altceva,pur si simplu s-a tras de ele din toate directiile si partile pentru dezlipire,bateria chiar aplatizata inapoi nemaifiind rigida Editat Mai 7, 2023 de gabiz_ro Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 10, 2023 Partajează Postat Mai 10, 2023 Ai un consum pe placa. Displayul nou e original sau copie? La displayele china pot sa nu aiba compatibilitate 100% 1. posibil displayul sa solicite ceva de pe placa care consuma curent excesiv din baterie. 2. Cand ai umblat la conectori(cuplat decuplat display) sa nu fi scapat surubelnita sau cu ce instrument ai scos mufa la displayu vechi pe pinii conectorului facand un scurt pe el. 3. Daca ar fi avut contact cu lichid ar fi facut si inainte. Verifica ambele mufe atat cea de pe placa cat si cea de pe fisa displayului daca sunt ok( nu au pini rupti indoiti). Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 10, 2023 Partajează Postat Mai 10, 2023 Asa se intampla cand isi repara omul singur telefonul in loc sa mearga la un service , acum toti sunt de meserie Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Mai 17, 2023 Partajează Postat Mai 17, 2023 (editat) Conector fpc mainboard sau panglica defect datorita manipularii gresite la scoatere sau introducere. Editat Mai 17, 2023 de Bercu Giuliano Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum