Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung a51

Filip

Postări Recomandate

Salut, am schimbat displayul la un Samsung a51 și acum se descarca ff repede bateria chiar și dacă telefonul este închis... M-am gândit ca a îmbătrânit bateria am schimbat-o cu una originala și la fel face... Care ar putea fi cauzele? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• modoran

2

• Florinel TV

2

• antonvasileeee

1

• Filip

1

Top autori în acest subiect

Daca e inchis si se descarca bateria repede atunci ce treaba are display cu aceasta problema , are alta probleme de se descarca bateria

Link spre comentariu

Schimbat doar display sau ansamblul complet display + rama?

Bateria este lipita de acea rama,de fapt sasiul telefonului sa spun asa,daca nu este dezlipita cu grija se deformeaza toata

Asta cred ca implica defectiuni mecanice in ea rezultand o baterie defecta.

Am intalnit la unele telefoane cu acelasi stil de lipire a bateriei unele baterii de ziceai ca-s facute din ceara sau plastilina asa de maleabile erau dupa interventia unor meseriasi.

Nu spun ca erau umflate sau altceva,pur si simplu s-a tras de ele din toate directiile si partile pentru dezlipire,bateria chiar aplatizata inapoi nemaifiind rigida

Editat de gabiz_ro
Link spre comentariu

Ai un consum pe placa. Displayul nou e original sau copie? La displayele china pot sa nu aiba compatibilitate 100%

1. posibil displayul sa solicite ceva de pe placa care consuma curent excesiv din baterie.

2. Cand ai umblat la conectori(cuplat decuplat display) sa nu fi scapat surubelnita sau cu ce instrument ai scos mufa la displayu vechi pe pinii conectorului facand un scurt pe el.

3. Daca ar fi avut contact cu lichid ar fi facut si inainte. 

Verifica ambele mufe atat cea de pe placa cat si cea de pe fisa displayului daca sunt ok( nu au pini rupti indoiti).

Link spre comentariu

Asa se intampla cand isi repara omul singur telefonul in loc sa mearga la un service  , acum toti sunt de meserie :57

Link spre comentariu

Conector fpc mainboard sau panglica defect datorita manipularii gresite la scoatere sau introducere.

Editat de Bercu Giuliano
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări