Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare mașină spălat rufe

UDAR

Postări Recomandate

salutare! as avea nevoie de o sugestie..ce marca de masina de spalat mai are cuva care se poate demonta? vreau sa imi cumpar alta masina cea veche a picat la datorie..am avut marca Amica cumparata in 2004 a picat tripoda in rest nu am avut niciodata probleme..am vazut ca firma Fram inca mai exista pe piata ce parere aveti ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UDAR

3

• validae

3

• artdesign

3

• BRANCA

2

Top autori în acest subiect

validae

Încercați o mașină cu alimentare verticală.Rulmenții se schimbă foarte ușor la nevoie, doar dai capacele laterale jos de la carcasă și demontezi trei șuruburi la flanșele de plastic...

Când vedeți produse cu sigle de firme odată celebre, gen Telefunken, Akai, Sharp, etc....ar fi bine să țineți cont că turcii au cumpărat drepturile de utilizare și produc acum electrocasnice sub aceste nume.Nu că turcii n-ar face lucruri bune, dar se folosesc de efectul psihologic al refolosirii unei sigle renumite cândva...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări